Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Stačila chvíľa a nastalo peklo: Desivé VIDEO ukazuje, ako Jekaterinu (†15) znásilňujú a vraždia

Svoju obeť najprv odvliekol na koľaje. Zobraziť galériu (2)
Svoju obeť najprv odvliekol na koľaje. (Zdroj: profimedia.sk)

SOČI - Jekaterina bola na ceste domov z diskotéky v letnom tábore, keď ju v noci na železničnej stanici v meste Soči, na juhu Ruska, napadol neznámy muž. Zábery z bezpečnostnej kamery ukazujú priebeh celého hrozného činu. Sú to posledné momenty pred tým, ako bola zavraždená a znásilnená na opustenom mieste.

Mladá žena (24) nechala pred spaním pootvorený balkón: Zažila najhoršiu noc svojho života

Jekaterinu sprevádzal jej starší brat, ktorého však asi omrzelo len tak postávať na zastávke, kým príde prímestský vlak, a preto sa šiel na chvíľu pozrieť k neďalekému moru. Tento krok si bude pravdepodobne vyčítať do konca života. Jeho sestru zatiaľ prepadol násilník v strednom veku, a to, čo sa odohralo, zachytili mrazivé zábery z bezpečnostnej kamery.

Stačila chvíľa a nastalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Páchateľ vlečie vzdorujúcu dievčinu preč z nástupišťa, premôže ju a hodí na koľaje. Niekoľkokrát ju do hlavy udrie ťažkým predmetom a potom jej telo odtiahne do krovia, kde ju zvalí na zem a sexuálne napadne. Mŕtvolu Jekateriny, ktorá zraneniam podľahla, napokon našla privolaná polícia pod mostom.

"Keď sa brat vrátil, uvidel muža opúšťať stanicu. Spýtal sa ho, či videl jeho sestru. Muž pokrútil hlavou," povedal pre miestne médiá policajný dôstojník. Tento muž je hlavný podozrivý zo znásilnenia a vraždy.

Stačila chvíľa a nastalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Mala som ťa možnosť vidieť sekundy pred smrťou. Naposledy ťa vidieť a dať ti pusu. Tak veľmi sme sa smiali. Neviem, čo mám robiť. Prečo je tento svet taký krutý?" napísala na sociálnej sieti Jekaterinina kamarátka Samira.

"Je to hrozný príbeh. Úrady by mali prijať prísnejšie zákony a vykonať súdne vypočutie verejnosti. Úbohí rodičia, moja sústrasť. Dúfam, že sa im ho podarí chytiť," uviedla Elena. Nie všetci komentujúci však boli k rodine takí citliví. "Jej brat je idiot. Keby bol pri nej, mohla byť ešte nažive," skritizoval Radmir.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Viac o téme: ZnásilnenieSoči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu