Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zbytočná tragédia na pláži v Dubaji: Dcéra (†20) sa začala topiť, otec urobil to najhoršie, čo mohol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

DUBAJ - Otca mladého dievčaťa pochádzajúceho z Ázie zadržali v Dubaji potom, čo nechal svoju dcéru utopiť v mori, pretože nechcel, aby ju zachránili plavčíci. Muž údajne tvrdil, že by jeho dvadsaťročná dcéra bola zneuctená, keby sa jej dotkli cudzí muži. O prípade informoval server emirates247.com.

Smrť na výlete do púšte: Bláznivý nápad francúzskej rodiny (†42,†51) skončil fatálne

Muž na verejnej pláži bojoval so záchranármi, ktorým sa snažil zabrániť v tom, aby sa dostali do vody a pomohli jeho dcére, ktorá sa ocitla v ťažkostiach a volala o pomoc. Mladá žena sa utopila.

"Na pláži boli dvaja záchranári, ktorí sa ihneď ponáhľali dievčaťu pomôcť," uviedol jeden z miestnych policajtov. "Otec dievčaťa bol vysoký a silný muž. Začal záchranárov ťahať späť, snažil sa ich zastaviť a správal sa násilne. Povedal im, že dáva prednosť tomu, aby bola jeho dcéra mŕtva, než aby sa jej dotkol cudzí muž," dodal policajt.

Incident vyvolal v Dubaji vlnu pobúrenia a zdesenia. Otec dievčaťa je teraz stíhaný za to, že zavinil smrť svojej dcéry. "Tento prípad je jedným z tých, na ktoré nemôžete zabudnúť. Šokoval mňa aj mnoho ďalších," uviedol dubajský policajt.

Viac o téme: OtecDcéraUtopenieDubajZneuctenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu