Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Poľsko v šoku: Šialenec (21) s audi obiehal kolónu, zabil celú rodinu aj s deťmi (†2,6)!

Nešťastie v Poľsku Zobraziť galériu (3)
Nešťastie v Poľsku (Zdroj: Foto: youtube)

OPOLE - Obrovská tragédia sa stala v nedeľu večer pri poľskom meste Opole. Vodič audi vošiel do protismeru, kde sa zrazil s autom Opel Vectra, ktoré následne odhodilo do kamióna a skončilo prevrátené. V opli sa viezla štvorčlenná rodina. Desivú zrážku, žiaľ, nikto z posádky neprežil. Na ceste zahynuli rodičia (†38) s dvomi detičkami (†2,6).

Na úseku cesty, ktorá prechádza lesom, medzi obcami Osowiec a Jełowa, krátko pred deviatou večer, zabil 21-ročný vodič na audine celú rodinu. Podľa prvotných zistení polície mladík obiehal kolónu vozidiel a v rýchlosti narazil do opla, ktorý išiel v správnom smere. Po prudkom náraze opel odhodilo do prívesu kamióna a následne sa prevrátil. Audina skončila na streche v priekope.

VIDEO Poľsko v šoku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Na miesto dorazili okamžite hasiči a záchranári. Obete boli vo vraku zakliesnené, preto ich museli urýchlene vystrihovať. Bohužiaľ, aj napriek ich maximálnemu úsiliu lekár potvrdil smrť muža, ženy a ich dvoch malých detičiek.

VIDEO Poľsko v šoku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Ako informuje prostozopolskiego.pl, na mieste nehody zasahoval aj vrtuľník. Vodič audi a jeho spolujazdec boli transportovaní do nemocnice. Hasiči svorne povedali, že počas svojej práce podobný masaker ešte nevideli: "Som v šoku," povedal jeden z mužov. 

Prípadom sa zaoberá polícia, okolnosti nehody vyšetruje. Pozrite si video z miesta nešťastia. 

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu