Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Putinova milenka porodila dediča impéria: V švajčiarskej klinike, pohlavie prezradené!

Alina Kabajevová, ruská gymnastka. Údajná milenka Vladimira Putina. Zobraziť galériu (2)
Alina Kabajevová, ruská gymnastka. Údajná milenka Vladimira Putina. (Zdroj: SITA)

SORENGO - Bývalá ruská olympijská gymnastka Alina Kabajeva porodila dcéru v nemocnici Clinica Sant'Anna v švajčiarskej obci Sorengo v kantóne Ticino. Otcom dieťaťa je podľa švajčiarskeho bulvárneho denníka Blick ruský prezident Vladimir Putin, s ktorým si 31-ročná politička rezervovala v nemocnici dve miestnosti.

V súčasnosti sú už prázdne. Vladimir Putin naposledy vystúpil na verejnosti 5. marca, odvtedy nebolo známe, kde sa nachádzal. Ruské veľvyslanectvo vo Švajčiarsku odmietlo informácie komentovať.

Podľa Corierre de la Sera je to dievčatko. Tamojšie médiá informovali, že si prenajali dve miestnosti v prestížnej klinike. V okolí bolo vidieť mnoho vozidiel z Ruska. Všetko malo prebiehať utajene.

 

 

Kremeľ hovorí o mediálnej kačici

Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov poprel informácie, podľa ktorých sa  Vladimir Putin stal opäť otcom. „Tieto informácie nezodpovedajú skutočnosti,“ uviedol Peskov pre ruskojazyčnú mutáciu magazínu Forbes. Súčasne so zmyslom pre humor dodal: „Chystám sa obrátiť na ľudí s množstvom peňazí, aby vypísali ocenenie pre najväčšiu mediálnu kačicu.“

Putinova neprítomnosť na verejnosti a v médiách od stretnutia s talianskym premiérom Matteom Renzim v piaty marcový deň viedla v uplynulých dňoch k šíreniu fám a špekulácií o jeho údajne podlomenom zdraví. Peskov to už vo štvrtok dementoval s tým, že prezident je zdravotne v poriadku a že sa v krátkom čase objaví v médiách.

Zábery Putina vyvracajú špekulácie

Ruská štátna televízia odvysielala v piatok zábery prezidenta Vladimira Putina pri práci vo svojej rezidencii pri Moskve. Ide očividne o jeho prvé objavenie sa v médiách, odkedy sa začali šíriť špekulácie o jeho zdravotnom stave. Na záberoch televízie Putin sedí za stolom v pracovni a diskutuje so šéfom Najvyššieho súdu Vjačeslavom Lebedevom o plánoch reformy súdnictva. Oblečený v sivom obleku s modrou kravatou nevyzerá inak ako obyčajne.

Hovorca Putina Dmitrij Peskov vo štvrtok zamietol chýry kolujúce po internete, že 62-ročný ruský líder je chorý. Hovorca povedal, že prezident je "absolútne zdravý" a stisk jeho ruky je taký silný, že vám môže "zlomiť ruku". Peskov tiež dodal, že Putin je v pravidelnom kontakte s vládou, štátnymi spoločnosťami a s bankami. "Stále má stretnutia, no nie všetky sú zverejnené," povedal hovorca. 

Stredajšie oznámenie Kremľa, že Putin bez vysvetlenia zrušil plánovanú cestu do Kazachstanu, vyvolalo podozrenie, že je vážne chorý. Stretnutie s delegáciou z Južného Osetska v Moskve rovnako odvolali. Na verejnosti sa neukázal od 5. marca, keď hovoril k členom ministerstva vnútra, čo odvysielala televízia. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu