Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kim Čong-un má nový imidž: Neuveríte, na koho sa podobá, FOTO vodcu v článku!

Kim Čong-un má nový účes, narozdiel od svojho ľudu. Zobraziť galériu (5)
Kim Čong-un má nový účes, narozdiel od svojho ľudu. (Zdroj: Kona Watch, Twitter)

PCHJONGJANG – Kim Čong-un sa zrejme rozhodol, že fádnosti a uniformity už bolo v Severnej Kórei dosť. Napriek tomu, že pred dvoma rokmi zaviedol nové pravidlo, čo sa týka povolených účesov obyvateľov Kórejskej ľudovodemokratickej republiky, teraz sa na verejnosti prezentuje ako „rebel“ s novým účesom. Alebo žeby pre neho tieto pravidlá neplatili?

Bizarná kampaň, ktorú Kim Čong-un spustil už dávnejšie, mala za úlohu absolútne potlačiť akýkoľvek individualizmus v jeho krajine. Podľa plagátov, ktoré sa objavili na všetkých kaderníctvach v hlavnom meste, muži si smeli vybrať z desiatich účesov, ženy „až“ z osemnástich!

Kim Čong-un má nový
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Kono Watch)

Vodca si ale žiaden z predpísaných modelov nevybral a zvolil účes à la Johny Bravo. Podoba so známou kreslenou postavičkou je jednoznačná, až na farbu vlasov. Takže zatiaľ, čo ostatní sa až na pár výnimiek podobajú ako vajce vajcu, Kim si pri pohľade do zrkadla šťastne usmieva.

Predtým a potom
Zobraziť galériu (5)
Predtým a potom  (Zdroj: Kona Watch, Twitter)

Malé rozdiely totiž platia medzi slobodnými a vydatými ženami. Pokým slobodné dievčatá si môžu nechať dlhšie vlasy zapletené do copu alebo uviazané stuhou, u vydatých sa preferuje krátka koruna krásy.

Kim Čong-un má nový
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Muži by nemali mať vlasy dlhšie ako 5 cm, istá výnimka existuje iba u tých, ktorí trpia plešatosťou a potrebujú ju prekryť. Vtedy sa ráta až so siedmimi centimetrami. Aby toho nebolo málo, komunistickí úradníci našli aj ten správny interval, ako často treba navštevovať kaderníctvo, a ten činí u mužov 15 dní.

Kim Čong-un má nový
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu