Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

ŠKANDÁL Trieda išla na školský výlet spoznávať históriu: Sedem dievčat otehotnelo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Neuveriteľný výlet zažili 13 a 14-ročné školáčky z Bosny a Hercegoviny. Na návšteve svojho hlavného mesta Sarajeva z nich 7 otehotnelo! Odborník si myslí, že pochybili predovšetkým rodičia a vzdelávacie inštitúcie. Na 5 dňovej poznávacej exkurzii si tak vyrobili mladé dievčiny poriadny škandál.

Bosna a Hercegovina je z toho v šoku. Až sedem školáčiek vo veku 13 a 14 rokov otehotnelo na školskej návšteve Sarajeva. Boli si tam prezrieť historické pamiatky. Domov však prišli v druhom stave. Informoval o tom portál inserbiainfo.com.

Rodičia zúria, pýtajú sa, prečo na nich nedohliadli učitelia. Odborník Nenad Babici však varuje rodičov, aby nedávali preč ruky od zodpovednosti. Skorý sexuálny styk u maloletých vedie k zdravotným poruchám ako neplodnosť, predčasným pôrodom či potratom.

Gynekológ Senad Mehmedbasic tvrdí, že otehotnenie mladistvých je súčasným trendom v Bosne a Hercegovine. "Je to súčasný trend. Nemôžeme dovoliť, aby naše deti vychovávala v sexe ulica a nie škola," povedal lekár.

"Je zrejmé, že deti nemajú dostatok vzdelania, preto sa púšťajú do týchto aktivít, pričom nepoznajú následky. Tie im neskôr v živote vrátia úder," povedal Mehmedbasic.

Podobný incident, keď otehotneli maloleté školáčky, sa stal v Poľsku pred pár rokmi. Vtedy hrali žiaci strednej školy zvláštnu hru pri ktorej ležali dievčatá so zaviazanými očami a roztiahnutými nohami. Obšťastňovali ich chlapci, ktorí sa pri nich striedali. Z tejto perverznej hry otehotnelo 5 dievčat. Tie ani nevedeli, kto bol skutočným otcom ich detí.

Využite Najvýhodnejšiu ponuku tejto zimy od ZUNO a získajte pôžičku nad 4000 eur s garantovaným úrokom 8,9 % p.a.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu