Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ďalší pes zabijak: Malamut roztrhal bábätku (†6 dní) hlavu a chcel ho zožrať!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: animalsw.com)

PONTYBEREM - Len niekoľkodňové dievčatko z Walesu zomrelo po tom, čo na neho zaútočil rodinný pes. Našla ho jeho matka, ktorá pri pohľade na otrasnú scénu utrpela šok.

Eliza-Mae Mullaneová sa narodila len minulý týždeň. Prvé tri dni strávila na jednotke intenzívnej starostlivosti. Jej matka Sharon Johnová bola prešťastná, keď si ju pred víkendom konečne odviezla domov. No nie nadlho.

V stredu ráno bábätko dohrýzol na smrť domáci miláčik. Bola to záležitosť pár sekúnd, Sharon si odskočila do kúpeľne a keď sa vrátila, našla Elizu na zemi a vedľa aljašského malamuta, ktorého volali Nisha. "Vybehla z domu a dookola kričala "pes zjedol hlavu môjho dieťatka!". Bolo to strašné, plakala tak veľmi, až skoro omdlela," uviedla suseda.

Dieťatko okamžite previezli letecky do nemocnice v Cardiffe, ale lekári ho už nedokázali zachrániť. Zranenia boli príliš vážne. Nishu odviedla polícia preč, aký bude jej ďalší osud, je zatiaľ nejasné. Vo svojom novom domove bol pes len niekoľko mesiacov po tom, čo ho Sharonin partner Patrick Mullane jedného večera doniesol z krčmy. Jeho predošlý majiteľ sa ho chcel totiž zbaviť, uviedol portál telegraph.co.uk.

Sharon a Patrick majú ešte ďalšie dve deti
Zobraziť galériu (2)
Sharon a Patrick majú ešte ďalšie dve deti  (Zdroj: southwales-eveningpost.co.uk)

Tragédia sa stala ledva týždeň po tom, čo pes zabil aj jedenásťmesačnú Avu-Jayne Corlessovú z Blackburnu. Pitbul teriér sa k nej priblížil, keď spala a vrhol sa na ňu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu