Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Prekvapil ženu na vianočných nákupoch: Topánok máš dosť, vyhlásil, skočil a zabil sa!

Tao bol na mieste mŕtvy Zobraziť galériu (5)
Tao bol na mieste mŕtvy (Zdroj: cqnews, int)

XUZHOU - Nákupy s nežnejšími polovičkami dokážu byť naozaj otravné. Čo však musel prežívať muž, ktorého dohnali až k samovražde? Tao Hsiao (†38) z čínskej provincie Jiangsu skočil zo siedmeho poschodia nákupného centra v meste Xuzhou po tom, čo absolvoval päťhodinový nákupný maratón s priateľkou a odmietal ísť do ďalšieho obchodu.

Zábery z bezpečnostných kamier nákupného centra zachytávajú, ako Tao sprevádza svoju priateľku nákupmi štýlom z "jedného obchodu do druhého". Po úmorných piatich hodinách si však povie dosť a do ďalšieho obchodu ísť odmieta. Podľa očitých svedkov sa sťažoval, že už viac nákupných tašiek neunesie, no priateľka trvala na tom, aby išli ešte do jedného obchodu, kde mali špeciálnu akciu na topánky.

"Povedal jej, že už má topánok dosť, dokonca viac ako dokáže za celý život vynosiť a že už nemá zmysel kupovať ďalšie," hovorí jeden zo svedkov. Tieto slová Taovu polovičku vytočili natoľko, že po ňom začala uprostred centra plného zákazníkov z plného hrdla hulákať. "Kričala naňho, že je lakomec a kazí jej Vianoce, bola to naozaj búrlivá hádka," opisuje ďalší svedok.

Prekvapil ženu na vianočných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: cqnews, int)

Krik však o pár minút vystriedal plač. Tao rezignovane odhodil tašky na zem a radšej, akoby mal ďalšie hodiny stráviť s polovičkou v obchodoch, skočil zo siedmeho poschodia a dopadol na prízemie nákupného centra. Zákazníci v panike utekali preč, no pracovníci z obchodov zachovali chladnú hlavu a zavolali záchranárov. Tí už však Taovi nemohli pomôcť, bol na mieste mŕtvy.

Prekvapil ženu na vianočných
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: cqnews, int)

Na internete sa objavila aj animácia, ktorá približuje, ako asi hádka medzi párom a následný skok z poschodia mohli vyzerať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu