Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exšéf tajnej služby o vražde konšpirátora z 11/9 a jeho detí: Zabití v operácii CIA!?

Smrť Phillipa Marshalla a jeho detí je opradená tajomstvom
Smrť Phillipa Marshalla a jeho detí je opradená tajomstvom (Zdroj: dcxposed.com )

BRATISLAVA - Americký spisovateľ a pilot Phillip Marshall, ktorý je autorom konšpirácií o 11. septembri, údajne nezabil seba ani svoje deti. Tvrdí to bývalý dôstojník Národnej bezpečnostnej agentúry (NSA) Wayne Madsen. Podľa neho boli traja členovia rodiny zavraždení skupinou zabijakov počas čiernej operácie americkej vlády.

Madsen v šou Kevina Barretta v rádiu No Lies vyhlásil, že je absurdné myslieť si, že Marshall zabil svoju dcéru a syna a potom spáchal samovraždu. K jeho presvedčeniu ho vedie viacero dôkazov:

- Marshall sa niekoľkokrát pred svojou smrťou vyjadril, že sa bojí o svoj život. Mal totiž podozrenie, že ho chce "niekto" umlčať kvôli knihám, ktoré vydal. V nich približuje svoju teóriu o teroristických útokoch na newyorské dvojičky.

- Bývalý pilot nikdy nenechával otvorené dvere na dome. Keď bolo nájdené jeho telo a telo oboch detí, však boli pootvorené bočné dvere, ktoré takmer nikdy nepoužíval.

- Susedia nepočuli žiadne výstrely, hoci v tichej lokalite, v ktorej Marshall žil, by sa určite rozliehali do ďaleka. To by mohlo znamenať, že prípadní vrahovia použili tlmič.

- Miesto činu krátko po objavení tiel vyčistila upratovacia firma, ktorá prišla na SUV s bližšie nešpecifikovanou poznávacou značkou. Vozidlo bolo vybavené sústavou komunikačných antén, ktoré trčali zo strechy. Človek nemusí byť Einstein na to, aby vedel, že bežní upratovači na takýchto autách nejazdia.

- Miestny šerif doteraz nevydal dve najdôležitejšie správy, ktoré by pomohli objasniť tragický prípad. Prvou je toxikologický test, ktorý má zistiť, či obete v čase smrti neboli pod vplyvom nejakej zakázanej látky. Druhým dôležitým aspektom je správa RSR (Gunshot Residue Report), ktorá podáva informácie o stopách výstrelu. Na jej základe by sa tým pádom dalo určiť, či zabíjal Marshall alebo niekto iný.

Madsen a aj Phillipovi susedia majú v prípade jasno. Sú si istí, že spisovateľ, jeho deti a pes zomreli rukou profesionálneho zabijaka. Bývalý pracovník NSA tvrdeniam "skorumpovanej miestnej polície" neverí, pretože sa domnieva, že sa riadi pokynmi z vyšších miest.

A Wayne vo svojich odhaleniach pokračuje. Konštatuje, že Marshall sa po tom, ako odišiel z letectva, v rámci ktorého bol účastníkom mnohých tajných operácií, venoval hľadaniu pravdy. Kvôli tomu sa stýkal s kontroverznými ľuďmi, ako bol napríklad informátor CIA Barry Seal. Krátko pred smrťou sa vraj zmienil o tom, že má k dispozícii "bombastické informácie", ktoré chcel spomenúť vo svojej ďalšej knihe. Je možné, že práve tie sa stali motívom vraždenia, ak teda k nemu naozaj došlo. Naznačuje to aj zmiznutie Marshallovho počítača, ktorý sa po masakri záhadne stratil.

Phillipa Marshalla (†54), syna Alexa (†17), dcéru Macailu (†14) a ich psa našli mŕtvych 9. februára v ich dome v meste Murphys. Všetci mali prestrelené hlavy. Marshall sa preslávil publikáciami ako Lakefront airport, Falošná vlajka 911: Ako Bush, Cheney a Saudskoarabi vytvorili svet po 11. septembri a Big Bamboozle: 9/11 a vojna proti teroru . Tvrdí v nich, že teroristický útok v roku 2001 nespáchala Al-Kájda, ale americká vláda v spolupráci so Saudskou Arábiou. Opieral sa o svoje odborné poznatky, ktoré nazbieral ako pilot. Bol presvedčený o tom, že samovražedných atentátnikov, ktorí uniesli lietadlá, trénovali Američania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu