Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nahú Kate "paparazzovala" žena: Pozrite sa, odkiaľ ju nachytala bez plaviek!

Zo vzdialenosti, z ktorej Zobraziť galériu (3)
Zo vzdialenosti, z ktorej "paparazzi" fotili, je súkromnú vilu vidieť iba ako malú bodku (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Škandalózne fotografie nahej princeznej Kate Middleton, ktoré obleteli svet, má na svedomí zrejme žena. Fotografka Valerie Suau, ktorá pracovala pre jednu z najväčších európskych spravodajských agentúr, sa priznáva k záberom sporo odetej Kate a Williama, no od fotografií princeznej „hore bez“ sa dištancuje. V každom prípade vzdialenosť, z ktorej „paparazzi“ chúlostivé zábery poriadili, je šokujúca!

Zábery nahej Kate rozhádali Francúzsko a Anglicko na život a na smrť. Za nevídaným škandálom má byť fotografka Valerie Suau, ktorá spolu s kolegom „paparazzovala“ kráľovský pár ako sa slní na terase súkromnej vily v Provence. Otázkou ostáva, ako sa fotografom podarilo na súkromný pozemok preniknúť. Odpoveď je jednoduchá, do zabezpečeného areálu vôbec nemuseli vstúpiť. Profesionálne fotoaparáty totiž dokážu spraviť zábery zo vzdialenosti 800 metrov až do 1,3 kilometrov.  

 

Nahú Kate
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Daily Mail)

 

Princezná Kate bola presvedčená, že na tak prominentnom mieste je určite v bezpečí, a preto sa neváhala odhaliť. Na túto chvíľu čakali fotografi, ktorí „paparazzovali“ míle od vily, kde sa podľa nich pohybovali aj obyčajní chodci a cyklisti. Vila je odtiaľ vidieť iba ako malá bodka. Fotografka Valerie Suau, ktorá bola takisto na mieste priznáva, že fotila sporo odetý kráľovský pár, no odmieta, že by bola autorkou aj škandalóznych fotiek nahej Kate.

 

Nahú Kate
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Closer)

 

Francúzsky časopis Closer zverejnil minulý týždeň zábery Kate, ako sa pri dovolenke vo Francúzsku opaľuje bez horného dielu plaviek na terase súkromnej vily v Provence. Súd už časopisu zakázal ďalšiu dotlač vydaného čísla a nariadil mu odstrániť fotografie z internetových stránok. Výtlačky časopisu, ktoré už sú na stánkoch, ale Closer sťahovať nemusia. Súd časopisu, ktorý fotografie ako prvý zverejnil, nariadil tiež zaplatiť princovi Williamovi a jeho manželke odškodné 5000 eur. Magazín tiež musel do 24 hodín odovzdať všetky digitálne nosiče so zábermi Kate, a ak bude s pomocou nejakých kópií snímky ďalej predávať, hrozí mu pokuta 100.000 eur.

 

Nahú Kate
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Closer)

 

Súd v zdôvodnení rozsudku zdôraznil, že fotograf alebo fotografi, ktorí zábery zaobstarali, hrubo narušili súkromie Williama a Kate. Snímky boli nadobudnuté, keď bol pár "na terase súkromného domu obklopeného parkom, niekoľko sto metrov od verejnej ulice, takže mohol oprávnene predpokladať, že je chránený pred okoloidúcimi".

Fotografie, ktoré vzbudili pohoršenie britskej kráľovskej rodiny, už zverejnila aj tlač v Írsku, Taliansku, Švédsku a ďalších krajinách. Fotografie naopak nezverejnil žiadny britský denník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu