Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zverstvá amerických vojakov: Znásilňovali stredoškoláčky, platili stovku

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: mediagem.blogspot.com)

BUKUREŠŤ - Americkí vojaci majú na krku ďalší škandál. Na verejnosť prenikli informácie o tom, že v Rumunsku si za peniaze "prenajímali" tamojšie školáčky a mali s nimi sex. Zatiaľ však ešte obvinení neboli.

Dievčatá, ktoré sa stali obeťami obchodu s bielym mäsom, pochádzali z mesta Caracal. Odtiaľ ich pasáci doviezli do obce Devesel a predali vojakom. Tí im za každú Rumunku zaplatili čiastku od 100 do 300 lej (22 až 68 eur). Pasáci si týmto nechutným spôsobom zarobili 65 000 lej (14 800 eur).

Sexuálne zverstvá sa odohrávali na mieste, kde má vyrásť nová protiraketová základňa. Obete, z ktorých väčšina bola neplnotá, na výsluchu uviedli, že vojaci ich najprv zdrogovali a potom znásilnili. Páchatelia si všetko natočili aj na video a dievčatám sa vyhrážali, že ak nesplnia do bodky, čo od nich vyžadujú, dajú zábery na internet.

Polícia už zadržala štyroch Rumunov, ktorí boli do obchodovania s ľuďmi zapletení. Medzi zatknutými je jeden manželský pár vo veku 39 a 23 rokov, jedna 42-ročná žena a muž v rovnakom veku, ktorý pracuje ako hasič. Voči americkým vojakom zatiaľ obvinenie vznesené nebolo, informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu