Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

V Budapešti lichvár pochovával dlžníkov zaživa! Našli ich 6

Obete do zeme zakopal zrejme srbský úžerník Zobraziť galériu (4)
Obete do zeme zakopal zrejme srbský úžerník (Zdroj: MTI)

BRATISLAVA/BUDAPEŠŤ - V hrozných mukách pravdepodobne zomieralo šesť ľudí, ktorých našla polícia v budapeštianskej štvrti Csepel. Neľudský srbský vydierač ich mal pochovať zaživa!

Srb svoje obete asi zakopal do zeme, uviedla maďarská televízia s odvolaním sa na jednu osobu, ktorej sa podarilo hroznému osudu uniknúť.
    
Počet skutočných obetí nie je zatiaľ známy, vyšetrovatelia podľa agentúry MTI neuviedli žiadne ďalšie podrobnosti. Podľa serveru novinky.cz boli obete zahrabané do zeme až po hlavu, ktorá zostala trčať. Odborníci určili dobu ich smrti na jeden až štyri týždne.
    
Maďarský bulvárny denník Blikk uviedol, že srbského úžerníka zadržala polícia. Po jeho možných spoločníkoch polícia naďalej pátra.
    
Muž údajne požičiaval ľuďom peniaze za prehnané úroky, a keď pôžičku nesplácali, pre výstrahu ich zakopal do zeme. Nechal ich tam niekoľko dní, aby si to rozmysleli. Niektorí sa jeho návratu nedočkali, utrpenie nevydržali a zomreli v strašných mukách. Minulý týždeň sa jeden zo zakopaných mužov dokázal vyslobodiť a priviedol políciu na miesto činu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu