Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fanúšik Trnavy zahynul cestou na zápas do Sofie

Na Tomášovu počesť pôjdu fanúšikovia na zápas s čiernymi páskami Zobraziť galériu (3)
Na Tomášovu počesť pôjdu fanúšikovia na zápas s čiernymi páskami

BRATISLAVA/BELEHRAD - Tragicky sa skončila cesta fanúšikov Spartaku Trnava, ktorí išli do bulharského hlavného mesta podporiť svoj klub v zápase proti Levski Sofia. Počas cesty cez Srbsko jeden z nich vystrčil hlavu cez strešné okno a zahynul po náraze do nadjazdu.

O tragédii, ktorá sa odohrala dnes ráno okolo siedmej na magistrále v Belehrade, informoval srbský denník Blic. Mladík sa vystrčil zo strešného okna a nevšimol si, že autobus sa blíži k nadjazdu. Náraz mu spôsobil devastačné poranenia hlavy, ktorým na mieste podľahol.

Podľa zdrojov Trnavského Hlasu zahynul Tomáš Čeman (22) z trnavského sídliska Družba. Portál uverejnil aj mladíkovu fotografiu z facebooku.

"Horná časť kabíny autobusu bola od krvi a častí mozgu nebohého. Aj napriek tomu, že sa ho jeden z priateľov snažil oživiť a na mieste boli takmer okamžite náhodne prechádzajúci záchranári, ich snaženie bolo márne," cituje Trnavský Hlas jedného z pasažierov.

Zverenci Pavla Hoftycha nastúpia dnes o 19.45 v prvom stretnutí 3. predkola Európskej ligy UEFA na pôde bulharského mužstva a účasťou ich chcela podporiť aj skupina slovenských fanúšikov cestujúcich na duel autobusom.

Ako uvádza fanúšikovská stránka klubu, pôvodne mali cestovať letecky. Nenazbieralo sa však dosť ľudí, preto zvolili cestu autobusmi. Vozidlo, v ktorom došlo k nešťastiu, museli kompletne vyčistiť a z Belehradu vyrazilo až okolo jedenástej predpoludním. Do Sofie by malo doraziť podvečer. Ako prezradil jeden z cestujúcich, všetci fanúšikovia si na zápas nasadia čierne pásky.

Podľa posledných informácií údajne zatkli jedného z vodičov v autobuse. Pri dychovej skúške mu totiž namerali 3,1 promile alkoholu v krvi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu