Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Keď mi vyfajčí, tak vás pustíme, oznámil colník Slovákom!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Šokujúcim spôsobom zaobchádzali so skupinou slovenských dovolenkárov na hraniciach Slovinska a Chorvátska. Colníci zastavili ich auto, v ktorom začali hľadať drogy. Chlapcov donútili vyzliecť sa donaha a jeden z nich žiadal od dievčat orálny sex!

O prípade, ktorý sa mal odohrať v obedňajších hodinách, informoval portál aktualne.sk. Colníci sa mali neustále vyhrážať, že po nájdení drog skončia všetci v base. Údajne Slovákom hrozili, že ak sa nepriznajú, rozoberú im auto. Drogy však nenašli.

Chlapcov údajne donútili, aby sa vyzliekli donaha a absolvovali osobnú prehliadku. Dievčatá čakali vonku. Jeden z colníkov sa správal mimoriadne vulgárne. "Keď mi jedna z nich vyfajčí, tak vás pustíme," zopakoval viackrát jednému z mladíkov.

Slovákom sa nakoniec podarilo z hranice dostať. Keď sa colníkov opýtali, prečo si vyhliadli práve ich auto, údajne odpovedali, že pri tom rozhodoval vzhľad.

Rodiny dovolenkárov zvažujú ďalšie právne kroky. O prípade už vie aj slovenské ministerstvo zahraničných vecí, ktoré upovedomilo zastupiteľské úrady v Slovinsku aj Chorvátsku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu