Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Akty X: Mimozemšťania existujú a máme dôkaz!

Mimozemšťan, ktorého mali nájsť po havárii kozmickej lode v Novom Mexiku Zobraziť galériu (5)
Mimozemšťan, ktorého mali nájsť po havárii kozmickej lode v Novom Mexiku

WASHINGTON - Americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI) nedávno zverejnil tisícky dokumentov, v ktorých sa píše, že na Zemi havarovali kozmické lode pilotované mimozemšťanmi.

Donedávna prísne tajné záznamy známe ako "Akty X" tak majú podporovať konšpiračné teórie o tom, že v americkom meste Roswell skutočne pristáli obyvatelia inej planéty, ktorých mali krátko nato previezť do tzv. Area 51. Táto oblasť je jedno z najtajnejších a najlepšie chránených území americkej armády nachádzajúce sa v Nevade neďaleko mesta Las Vegas.

Na juhozápade Spojených štátov mali podľa dokumentov havarovať tri kozmické lode kruhového tvaru, na ktorých sa nachádzali telá mimozemských bytostí vysokých iba necelý meter. Uplynulý víkend experti vyhlásili, že spomínané záznamy sú "konečným dôkazom toho, že mimozemšťania a ich lietajúce taniere sú skutočné". Tie objavili neďaleko vojenskej základne v štáte Nové Mexiko v júli 1947 a prípad zverili na prešetrenie agentovi FBI Guyovi Hottelovi.

"Objavili sme tri lietajúce taniere s priemerom približne pätnásť metrov. V každom z nich boli tri telá ľudského tvaru oblečené do kovovej tkaniny s veľmi jemnou textúrou," stojí v jednom z dokumentov.

Kozmické lode sa údajne zrútili kvôli technickým problémom spôsobeným vysoko výkonnými radarmi, ktoré zrejme narušili ich kontrolné mechanizmy. Armáda Spojených štátov však tieto domnienky nepotvrdila a trvá na tom, že išlo o trosky zariadenia slúžiaceho ako rádiolokátor, ktorý v minulosti využívala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu