Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rómskej rodine, ktorá "vybývala" luxusný dom, dajú nový!

Rodina má 12 detí, ďalšie je na ceste Zobraziť galériu (4)
Rodina má 12 detí, ďalšie je na ceste

LONDÝN/BRATISLAVA - Za dvanásť rokov dvanáste sťahovanie! Po tom, čo Toma O'Learyho (42), jeho partnerku Tanyu Welchová a ich 12 detí vykopli pre sťažnosti susedov z domu za 1,4 milióna eur v luxusnej štvrti Londýna, musí im nájsť mesto nové ubytovanie.

Zničení susedia sa sťažovali na hádzanie plechoviek od piva do ich záhrad, demolovanie vnútrajška bytu, skládku odpadu, ktorú si spravili za domom. Len za tento rok podali 28 sťažností, na základe ktorých nespratnú rodinu nakoniec vysťahovali. Podľa mestských regulí však musia nájsť pre 12 detí vo veku od jedného do 16 rokov a ich rodičov nový domov, hoci poberajú sociálne dávky a príspevky na deti vo výške 80-tisíc eur.

Tanya, ktorá je opäť tehotná, tiež nebola s ubytovaním spokojná a chcela, aby im našli lepšie. Priala si, aby im vybavili karavan, kde by nemusela žiť vedľa svojich susedov. Budúcu 13-násobnú matku, ktorá medzi svoje koníčky na webovej stránke uvádza jedenie čokolády a rodenie, obvinili zo zanedbávania detí, čo je však podľa nej lož.

Z mestskej rady sa už však ozývajú hlasy, že by rodina mala niesť za svoje činy zodpovednosť. Žeby si po 12 rokoch museli hľadať domov sami?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu