Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Sulík rozhneval ľudí, aktivisti mu to s chuťou vrátili: FOTO dňa, na ktorom sa baví internet

Richard Sulík Zobraziť galériu (2)
Richard Sulík (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

BRATISLAVA - Richarda Sulíka dnes zatvorené obchody mrzieť nemusia. Po tom, ako sa počas veľkonočných sviatkov zviditeľnil kontroverzným statusom, ho dnes čakal pred sídlom strany SaS kuriózny darček.

Sulík na Veľký piatok zverejnil na sociálnej sieti Facebook kontroverzný status. Kritizoval v ňom zákon, ktorý obmedzuje predaj počas sviatkov. V statuse sa okrem iného sťažoval, že si vo sviatočný deň nemôže pochutnať na čerstvom pečive. 

„Chceli ste si dnes kúpiť teplé rožky? Zabudnite!" hlásal liberál. O tom, že sú obchody počas sviatkov zatvorené, vraj rozhodli poslanci, ktorí si myslia, že lepšie než sami Slováci práve oni vedia, ako by mali obyvatelia krajiny žiť.  

„Hej, poznám tú „prúpovídku”, že musíme chrániť vykorisťovanú predavačku v Tescu. To je, samozrejme, blud," tvrdí Sulík, podľa ktorého má predavačka možnosť ísť pracovať inam, ak jej nevyhovuje práca vo sviatok a s príplatkom.

Status vyvolal značnú pozornosť a verejnú debatu. Politik sa vďaka nemu dočkal aj negatívnej odozvy a jeho "teplé rožky" vďaka nemu zľudoveli.

Sulík rozhneval ľudí, aktivisti
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / Richard Sulík)

Šéfovi liberálov sa venovali aj satirické stránky a včas ho vyzývali na skoršie nákupy. 

Korunu vtipkovaniu na účet Sulíka však nasadili aktivisti z hnutia Pracujúca chudoba. Pred centrálu SaS mu na 1. mája doviezli plný nákupný košík rožkov.

Aj keď sú počas sviatkov rožky nedostatkovým tovarom, v centrále liberálov dnes rozhodne chýbať nebudú. Je však otázne, či sa tomuto darčeku Richard Sulík aj úprimne poteší.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu