Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Parlament v ohrození: Poslankyňu zadržali ochrankári, pozrite sa, čo ukrývala v šatke!

Simona Petrík Zobraziť galériu (3)
Simona Petrík (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Chcela si ísť robiť prácu, za ktorú je platená z daní Slovákov, no nemohla. Nezaradená poslankyňa Simona Petrík dnes pri vstupe do parlamentu zažila poriadny šok.

Do pléna ju totiž nepustili. Petrík pritom chcela iba položiť otázku ministrovi práce, sociálnych vecí a rodiny Jánovi Richterovi zo strany Smer-SD. Problémom však bolo to, že neprišla sama. "Mala som so sebou v šatke svoju Zorku, lebo som chcela v pléne pobudnúť len 20 minút. Nevpustili ma však dnu kvôli tomu, že do pléna nemôže ísť nikto iný okrem poslancov. Ani 5-mesačné dieťa s mamou," vyjadrila sa sklamaná poslankyňa. 

Toto je domnelé ohrozenie štátu, Petríkovej zlatá dcéra Zorka.

Ako uvádza RTVS, Petrík najprv zastavil pracovník SBS. Ten ju poslal za kancelárom NRSR, ktorý jej mal vysvetliť, že prístup do sály majú len poslanci."To bolo pre mňa šokujúce, akoby sme boli v 19-tom storočí. Pocítila som ako poslanec tejto krajiny veľkú neslobodu vstúpiť na pracovisko s dieťaťom,“ tvrdí.

Parlament v ohrození: Poslankyňu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Poslankyňa je presvedčená, že dieťa patrí k matke a hodlá bojovať. "Veď je rok 2016. A preto ma zaskočili počudovaní zamestnanci parlamentu, ktorí dali najavo, že dieťa v tejto budove nie je vítané," pohoršovala sa na sociálnej sieti. Ako však uvádza, neprekvapuje ju to, keďže raz už pri hľadaní nenašla v celom areáli ani jeden prebaľovací pult.

 

FB Simona Petrík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB / Simona Petrík)

Viac o téme: Simona Petrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu