Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

EXKLUZÍVNE Slovensko bude v Bruseli zastupovať táto sexi blondínka: FOTO Je to kosť!

Krásna Dominika už pracuje v Bruseli Zobraziť galériu (3)
Krásna Dominika už pracuje v Bruseli (Zdroj: facebook/linkedin)

BRATISLAVA - To, že máme najkrajšie dievčatá, opäť Slovensko potvrdí aj vo svete diplomacie. V Bruseli, kde sú úradníci zvyknutí na byrokratickú šeď, sa môžu tešiť na prírastok zo Slovenska. Ministerstvo obrany im tam totiž poslalo dve Slovenky. A páni sa teda budú mať na čo pozerať!

Topkám sa podarilo zistiť, že od februára nastúpili na lukratívne posty dve slečny z ministerstva obrany. Podarilo sa im uspieť v konkurze, ktorý organizoval armádny rezort v rámci svojich interných zamestnancov podobne ako za predchádzajúceho vedenia.

Jednou z nich je sexi Domika Salámová, ktorá v minulosti pracovala aj v Národnej rade. Jej úspech v konkurze potvrdili aj na obrane.

Youtube/Dominka Salámová
Zobraziť galériu (3)
Youtube/Dominka Salámová  (Zdroj: facebook/linkedin)

Dominika Salámová má zaradenie hlavný radca na sekcii obrany Stálej delegácie SR pri NATO. Uvedené pozície boli aj v predchádzajúcom období obsadzované na základe konkurzov zamestnancami rezortu obrany,“ potvrdil komunikačný odbor ministerstva

Salámová má vyštudované európske štúdie na Univerzite Komenského. Svojím výzorom zaujala nejedného poslanca. Na svojom profile na sociálnej sieti sa pochválila fotografiou, kde predvádza svoju ukážkovú postavu. 

Facebook/Dominika Salamova
Zobraziť galériu (3)
Facebook/Dominika Salamova  (Zdroj: facebook/linkedin)

Druhou úspešnou uchádzačkou je hovorkyňa rezortu Martina Balleková, ktorá podľa ministerstva nastúpila od 1. februára do funkcie hlavný radca.

Ministerstvo odmieta, že by sa dievčatá dostali k týmto lukratívnym miestam na základe rodinkárstva. Na rozdiel od predchádzajúceho vedenia MO SR nie sú v súčasnosti do Bruselu vysielaní rodinní príslušníci, ale zamestnanci, ktorí uspeli v transparentných konkurzoch spomedzi viacerých účastníkov,“ napísali nám z komunikačného odboru.

Podľa našich informácií sú obe miesta limitované na tri roky s tým, že ich pôsobenie je možné predĺžiť. Platy oboch dám sa údajne môžu vyšplhať až na tisíce eur.

Viac o téme: ObranyNATOBruselDominika salámováMartina balleková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu