Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smeráci reagujú na vilu Širokého na Bahamách: Máme iný vkus, ale táto je úplne nádherná!

Širokého vila
Širokého vila (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Poslanci Smeru pchajú hlavu do piesku! O Širokom nepočuli a ani ho nepoznajú. Po tom, čo sme odhalili jeho vilu na slnečných Bahamách, sme sa opýtali poslancov za Smer, čo si o jeho luxusnom sídle myslia. Pozrite si ich reakcie!

Vypátrali sme Širokého vilu na Bahamách. Veľkopodnikateľ a šéf Váhostavu, ktorý čelí bankrotu, je spájaný so stranou Smer. Stavebnícky gigant krachuje a kauza zamestnáva celé Slovensko. Širokého vila sa rozoberala už aj v slovenskom parlamente počas mimoriadnej rozpravy. Čo hovoria na luxusné sídlo poslancovia Smeru?

Širokého rezidencia na Bahamách
Zobraziť galériu (1)
Širokého rezidencia na Bahamách  (Zdroj: topky)

Dušan Jarjabek

"Vila na Bahamách je jedna vec. Váhostav je druhá vec. A politika Smeru v tejto oblasti je ďalšia vec. Myslím, že s politikou Smeru vila na Bahamách nijako nesúvisí."

Ján Podmanický

"Ja mám iný vkus."

Marián Kéry

"To je práca pre vás, novinárov, aby ste odhalili, koho je a z akých peňazí je financovaná. Ja nemám dôvod zastávať sa pána Širokého. Takú vilu by som ani nechcel, ale táto jeho je dobrá."

Dušan Galis

"Nevidel som jeho vilu. Viete koľko ľudí má takéto vily? A keď ju má, asi si na ňu zarobil, ale naozaj som ju ešte nevidel."

Viera Tomanová

"Čo vám mám na to povedať? Ja nepoznám jeho vilu, nepoznám pána Širokého. Mňa zaujímajú iba živnostníci. Vila je úplne nádherná, ale pána Širokého vôbec nepoznám."

Darina Gabániová

"Ja som ju nevidela, ani som tam nebola. A keď je taký bohatý, tak si ju postavil."

Róbert Madej

"Ja nedávam na klebety, chcem reagovať len na odbornú problematiku."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu