Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Návrat Rafaja z SNS: Smeje sa z neho celé Slovensko, kvôli tomuto maškarnému kostýmu!

Rafael Rafaj Zobraziť galériu (3)
Rafael Rafaj (Zdroj: FB)

BRADLO – Niekdajšia pravá ruka legendárneho Jána Slotu Rafael Rafaj je opäť na politickej scéne. Keďže kandiduje do európskeho parlamentu, rozhodol sa pripomenúť verejnosti, keďže sa na neho pomaly zabudlo. Skončilo to však poriadnym trapasom. Smeje sa z neho celý internet.

Rafael Rafaj sa pohybuje po Slovensku v prestrojení za generála, je to šašo, zneuctil Štefánika a ako postavička zo zlej komédie, alebo slovenský Louis de Funes. Aj takéto prívlastky si o sebe mohol prečítať politik, ktorý počas svojho pôsobenia čelil viacerým škandálom, ako napríklad podpisovanie svojho straníckeho šéfa Slotu. Tento krát zrejme najznámejší jogín z našej politickej scény opäť bodoval.

Rafael Rafaj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

Na spomienkovú akciu pri príležitosti 95. výročia tragickej udalosti smrti gen. Milana Rastislava Štefánika prišiel Rafaj originálne oblečený. V uniforme. S bojovým sloganom „Byť partnerom, nie otrokom v Európe.“ Dvojke na kandidátke SNS robí spoločnosť na fotografii aj niekdajší moderátor hlavných správ na Markíze Karol Farkašovský. Ten pracoval pol roka ako hovorca letiska a dokonca sa objavil aj v reklame na konskú masť. Touto akciou SNS odštartovala predvolebnú kampaň. Predseda Andrej Danko na webovej stránke vyhlásil, že nebyť otrokmi bude ústredný motív, ktorým chcú osloviť voličov.

Rafael Rafaj
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu