Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pobozkaná sekretárka nebola s Ficom vonku prvýkrát: Je to Janka z gaybaru!

Robert Fico a Jana Halászová Zobraziť galériu (6)
Robert Fico a Jana Halászová (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Zamestnankyňa Úradu vlády SR Jana Halászová, ktorú týždenník PLUS7DNÍ odfotografoval minulý týždeň v spoločnosti premiéra Roberta Fica sa po jeho boku objavuje minimálne tri roky. Ide totiž o tú istú brunetku, s ktorou sa ho podarilo zachytiť osamote vo dvojici už v roku 2010. Ide o známu medializovanú scénku z bratislavského gaybaru. Kto je táto záhadná žena a ako sa vôbec dostala k predsedovi vlády?

Dvadsaťsedemročná tmavovláska sa prvýkrát dostala do politiky cez stranu Smer. Pracovala totiž na sekretariáte predsedu. V čase, keď sa dostal Smer do opozície v roku 2010 sa Halászová stala jeho asistentkou v parlamente.

Premiér Fico prichytený v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: PLUS7DNÍ)

Stala sa aj jednou z tých, ktorí získali zvláštne povolenie parkovať v areáli Národnej rady SR. Krátko po voľbách v auguste 2010 zverejnil bulvárny denník fotografie Fica s brunetkou z gaybaru aj s tvrdením svedkov, že bola dvojica v podniku spoločne a osamote. Vtedy dvadsaťštyriročná čerstvo vyštudovaná vysokoškoláčka sa k večernému posedeniu odmietla vyjadriť.

5. decembra 2012 Janka (brutetka vpravo) robila premiérovi spoločnosť aj počas kontrolného dňa
Zobraziť galériu (6)
5. decembra 2012 Janka (brutetka vpravo) robila premiérovi spoločnosť aj počas kontrolného dňa  (Zdroj: SITA)

V roku 2012 po víťazných voľbách strany Smer sa stala tajomníčkou predsedu vlády. Sprevádza ho na viacerých služobných cestách vrátane tých zahraničných. Po boku premiéra sa objavuje aj na viacerých oficiálnych fotografiách. Naposledy bola s ním napríklad aj na cyrilometodských oslavách v Devíne. Týždenník Plus 7 dní včera priniesol informáciu, že premiér svoju sekretárku, ktorá býva na Dlhých dieloch zobral na večerný výlet do kaštieľa v Čerňanoch. Zaujímavé je, že byt, ktorý tmavovláska vlastní, nadobudla vlani v auguste a podľa katastra nehnuteľností nie je zaťažený žiadnou hypotékou.

Janka má väčšinou dobrú náladu, práca na Úrade vlády ju očividne teší
Zobraziť galériu (6)
Janka má väčšinou dobrú náladu, práca na Úrade vlády ju očividne teší  (Zdroj: SITA)

Janka v bielej blúzke
Zobraziť galériu (6)
Janka v bielej blúzke  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu