Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Potužený poslanec Smeru Senko: V parlamente vystúpil pripitý, vysmiali ho!

Ján Senko
Ján Senko (Zdroj: nrsr.sk)

BRATISLAVA – Poslanec Smeru Ján Senko sa stal terčom vtipov opozičných poslancov. V rozprave o zmene daňových zákonov totiž rečnil zvláštnym spôsobom. Plietol sa mu jazyk a zasekol sa v strede vety. Politik dokonca priznal, že pred vystúpením pil alkohol.

Senkovu reč začali komentovať na facebooku aj viacerí poslanci opozície. „V priamom prenose pod vplyvom alkoholu. Kyrie eleison,“ napísal Richard Vašečka z Obyčajných ľudí.

"Kto si myslel, že po odchode Slotu z parlamentu priemerná hladina skonzumovaného alkoholu v sále klesne... No, nech si pozrie toto :)," napísal zase poslanec SaS Martin Poliačik.

Senkove slová vyvolali veľký smiech a keď uprostred vety nečakane skončil, poslanci začali skandovať: "Ešte, ešte." Nato ich napomenul predseda parlamentu Pavol Paška a dal slovo poslancovi Štefancovi.

Ten Senkovi odkázal, že „na zdravie“, čím celú tragikomickú situáciu zaklincoval. Senko pre denník Plus jeden deň priznal, že sa pred rokovaním potužil alkoholom. Údajne si dal iba jeden pohár vína.

Poslanec

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu