Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tajomstvo poslanca Smeru: Pomaľovaný a zamaskovaný metalista!

Zobraziť galériu (8)

BRATISLAVA - Metalista? O tom, že poslanec Ľuboš Blaha sa popri politike venuje aj hudbe, sme už písali. Podarilo sa nám však odhaliť jeho tajomstvo z mladosti! Zistili sme to, čo by ste o Smerákovi v obleku nikdy nepovedali!

Dlhé vlasy, pomaľovaná tvár a dlhý kožený kabát! Ak tipujete, že ide o člena metalovej hudobnej skupiny, máte pravdu! A nie o hocijakého! Reč je o poslancovi Ľubošovi Blahovi, o ktorého hudobnom nadaní sme už písali. Topkám sa však podarilo zistiť, že Blaha sa v mladosti venoval práve metalovej hudbe a nosil dlhé vlasy! „Áno, je to tak, ale hudobne nadaný príliš nie som. Pravdou však je, že som zložil niekoľko songov a 15 rokov som hral na klávesy v metalovej kapele Ethereal Pandemonium, ktorá sa neskôr premenovala na Sever,“ prezradil nám poslanec. V skupine hral pod umeleckým menom Rhaa.

Tajomstvo poslanca Smeru: Pomaľovaný
Zobraziť galériu (8)

Posledný koncert odohral Blaha v skupine Sever, s ktorou hral ešte pár mesiacov. „Hru na klávesy som zavesil na klinec, pokiaľ si spomínam, koncom roka 2010, ale dodnes počúvam metalovú hudbu a kapele Sever držím palce,“ povedal Smerák.

Spomenul si aj na svoje posledné vystúpenie. „Posledný koncert som hral tuším v októbri 2010 v Bratislave U Očka,“ zaspomínal si Blaha. Odchod z kapely poslanec nekomentoval. Povedal nám len, že skupina sa nikdy politicky neangažovala a dokonca priznal, že medzi metalistami bol jediný ľavičiar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu