Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fico prichytený: Policajti mu klepli po prstoch

Robert Fico si vinu priznal Zobraziť galériu (10)
Robert Fico si vinu priznal

BRATISLAVA –Topkám sa podarilo zachytiť, ako bývalý premiér Robert Fico parkuje svoje luxusné auto v zákaze vjazdu. Exkluzívne video zachytáva miesto priestupku ako aj to, ako sa politik dohaduje s mužmi zákona.

Fico odstavil služobné BMW X6 neďaleko bratislavskej hrádze, kam chodí pravidelne behávať. Auto sa mu však „podarilo“ zaparkovať v zákaze vjazdu. Auto vynímajúce sa na tráve sa pritom policajtom priam núkalo ako na podnose, takže neváhali a hneď zrána mu nasadili papuču. Podľa dokladu za stieračom už o ôsmej ráno.

Fico sa k nemu vrátil až okolo pol jedenástej. Krívajúc sa pomaly blížil so svojím psom. Priznal však, že priestupok spáchal. Po príchode na miesto politik zistil, že nemá pri sebe mobilný telefón, preto sme mu požičali náš, aby mohol mužom zákona zatelefonovať. Menšie komplikácie nastali, aj keď dorazili mestskí policajti. Fico totiž tvrdil, že nemá peniaze ani občiansky preukaz.

Fico_papuca_1_oprava


 Nakoniec však v aute našiel pätnásť eur, z ktorých zaplatil desať ako pokutu, ktorú mu vyrúbili policajti. Poslaneckú imunitu tak nevyužil. „Nikdy sa s policajtmi nenaťahujem, zvlášť keď ide o jasný priestupok,“ dodal. Ešte dokonca s policajtmi vtipkoval, sypal si popol na hlavu a ponúkal im vyššiu pokutu.

Fico_papuca_2

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu