Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trémistka Bagárová: Totálne pohorela... Vypadne?!

Monika Bagárová. Zobraziť galériu (6)
Monika Bagárová.

BRATISLAVA – Skončí?! Monika Bagárová (15) sa doteraz nezžila s finálovým pódiom. V šiestom kole Česko Slovenskej SuperStar dokonca úplne pokazila pieseň od Alicie Keys. Zachráni ju jej jedinečná farba hlasu alebo jej to už diváci neodpustia?

Pohroma! Tak vyznela pieseň Fallin’ v podaní Moniky Bagárovej – hlavne pre tých, ktorí si ešte pamätajú skvelý výkon Zdenky Prednej, ktorá túto pieseň predviedla v prvej sérii Slovensko hľadá Superstar. A ani porota mladej speváčke nič nedarovala!

„Až sa stane nejaká chyba, musíš to prejsť, najsmutnejšie je, keď ťa chyba na začiatku priškrtí a kvôli nervozite prestaneš bojovať,“ vyčítala jej Marta Jandová. A podľa Paľa Haberu sa toto vystúpenie Monike absolútne nevydarilo. „Piesne sme si vyberali sami a bolo to pocitovo lepšie, ale v tej Alicii mi začiatok vôbec nevyšiel a bola som z toho mimo. Celú pieseň mi to vŕtalo v hlave, že je to problém,“ priznala topkám aj samotná Bagárová.

Lenže chyba zrejme nebola len v tejto piesni, Monika stále pôsobí na veľkom pódiu neisto. „Neviem, čím to je, že som to podľa poroty ešte nedala poriadne, že je tam tá brzda. Strach nemám, len rešpekt. A trému, som trémistka a niekedy mám z publika takú radosť, že ma to rozhodí,“ prezradila supestaristka.

Po nedeľnom kole s hitmi MTV to teda môže byť práve ona, kto súťaž opustí. „Pocity sú také... nič moc. Ale nad tým, že vypadnem, rozmýšľam už strašne dlho,“ povedala nám. Nechajme sa teda prekvapiť, či diváci Monike pokazenú pieseň odpustia, alebo ju nemilosrdne pošlú domov.

 

Sledujte TopkyTV: Monika Bagárová o pokazenej piesni, tréme a dnešnom vyraďovaní.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu