Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyradená Ištvancová: Prečo som zaútočila na Daru!

Paulína Ištvancová a Dara Rolins. Zobraziť galériu (7)
Paulína Ištvancová a Dara Rolins.

BRATISLAVA – Neodstúpila so cťou! Paulína Ištvancová (16) si po svojom pondelkovom vyradení z Česko Slovenskej SuperStar neodpustila poznámku na adresu porotkyne Dary Rolins (36). Nechcená finalistka nám prezradila, prečo to spravila v priamom prenose.

Paulínin talent bohužiaľ nepredčí ambicióznosť jej otca Maroša Ištvanca. Preto bola mladá speváčka mnohým ľuďom nesympatická. A porota ju zvyčajne označovala za priemernú. Najmä Dara Rolins zdôrazňovala, že Paulína je pre ňu vhodná len na úlohu vokalistky.

Pri pondelkovom vyraďovaní na to tmavovláska nezabudla. „Som aj rada, že som vypadla. Dúfam, že už sa bude Dare dobre spať,“ spomenula nekompromisnú porotkyňu. My sme zisťovali, prečo si Paulína toto gesto neodpustila.

„Dara ma tipovala od prvého semifinále na vypadnutie. V prvom finálovom kole povedala pri rozhodnutí, že si síce myslí, že som bola najlepšia z báb, ale aj tak by som mala vypadnúť. Tam nevidím žiadnu logiku,“ posťažovala sa nám. Nakoniec priznala, že to celé z Darinej strany vníma ako nespravodlivosť. A doteraz si nepripúšťa, že by jej ublížili aktivity jej otca.

 

Sledujte TopkyTV: Paulína Ištvancová o Dare Rolins.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu