Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po Simone neprežila nehodu v Dubovanoch ani Alica (†12)

Miesto nehody Zobraziť galériu (2)
Miesto nehody

TRNAVA - Včerajšia zrážka v Dubovanoch, pri ktorej mladík zrazil dve školáčky, mala dnes ráno smutné zakončenie. Po Simone (†12), ktorá zomrela krátko po nešťastí, zomrela aj jej kamarátka Alica. Dievča bojovalo o život do piatej hodiny ráno.

Mladý šofér Citroenu zrazil obe dievčatá krátko po druhej popoludní, keď vystúpili z autobusu a chceli prejsť cez cestu. Vošli mu priamo pod kolesá. S veľmi vážnymi zraneniami ich okamžite naložili do sanitky.

"Žiaľ, jedno z dievčat zomrelo v sanitke počas prevozu do nemocnice," uviedol včera riaditeľ Fakultnej nemocnice v Trnave Gabriel Pavelek. Dnes potvrdil, že na následky zranení napriek snahe lekárov zomrela aj Alica. Ťažko zranenú Simoninu spolužiačku sa lekári pokúšali zachrániť operáciou, o piatej ráno však museli konštatovať smrť.

Pri nehode sa zranil aj 19-ročný vodič z Dubovian, pretože jeho auto vbehlo po zrážke do jarku pri ceste a narazilo do stĺpa. Mal sa rútiť vysokou rýchlosťou. Podľa trnavskej policajnej hovorkyne Martiny Kredatusovej zatiaľ u vodiča nebola vykonaná dychová skúška na zistenie alkoholu. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu