Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pri Tornali sa prevrátil autobus: Šiesti zranení, z toho traja vážne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: topky)

TORNAĽA - Zranenia siedmich osôb si vyžiadala nehoda autobusu, ktorý sa vo štvrtok v ranných hodinách prevrátil pri meste Tornaľa v Revúckom okrese. Podľa slov Jozefa Mikudu z Hasičského a záchranného zboru Revúca na mieste zasahovali traja hasiči s jedným kusom techniky.

„Autobus prevážal približne 15 ľudí. Šiesti z nich sa pri nehode zranili, z toho traja vážne a traja utrpeli ľahšie zranenia. Všetci už boli prevezení do nemocnice. Ostatní cestujúci z miesta odišli sami, nakoľko nehoda sa stala priamo na okraji Tornale a nepotrebovali žiadnu pomoc,“ priblížil Mikuda.

Na mieste zasahovali privolaní záchranári. "Na miesto nehody sme vyslali päť ambulancií záchrannej zdravotnej služby. Záchranári ošetrili spolu osem osôb, ktoré utrpeli skôr ľahšie poranenia, najmä úrazy končatín a hlavy. Všetci boli pri vedomí a komunikovali. Do nemocnice v Rimavskej Sobote bolo prevezených sedem zranených, z toho jedno dieťa, v nemocnici v Rožňave skončila jedna žena," uviedla hovorkyńa Operačného strediska záchranárov Alena Krčová. 

Viac o téme: NehodaAutobusTornaľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu