Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hrozivé VIDEO z Bratislavy: Motorkára Petra zrámoval muž na Passate, vletel do križovatky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: foto: tip citatela)

BRATISLAVA - Drzosť niektorých vodičov nepozná hraníc. O neohľaduplnosti voči zraniteľnejším účastníkom premávky vás presvedčí nasledujúce video. Je na ňom zachytené, ako vodič zrazil motorkára na zem.

Vaše tipy

Incident sa stal vo štvrtok skoro ráno na Botanickej ulici v Bratislave. Vodič na Volkswagene Passat vchádzal na hlavnú cestu z pripájacieho pruhu. Nedal prednosť v jazde, keď vchádzal do mesta z Devína. Narazil do motorkára idúceho po hlavnej ceste.  

Ako je na videu vidieť, vodič nezastal, aj keď motorkár spadol na zem. Vodič na situáciu sprvu nereagoval, po zrážke išiel ďalej. Zastal až o niekoľko desiatok metrov ďalej na benzínovej stanici. Prípadom sa už polícia zaoberá. "Totožnosť vodiča je známa, po príchode hliadky PZ na miesto nehody mu bol v súlade so zákonom zadržaný vodičský preukaz," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff.

Hrozivé VIDEO z Bratislavy:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Na mieste zasahovali privolaní záchranári. "47-ročný muž bol s úrazom hlavy a hornej končatiny transportovaný do UNB Staré Mesto," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel. Podľa našich informácií má motorkár zlomenú kľučnú kosť. 

Pozrite si situáciu na videu. 

Nehoda motorkára v BA

Polícia na prípade stále pracuje. "V závislosti od rozsahu zranení poškodeného muža bude následne vo veci v súlade so zákonom zabezpečený ďalší postup," uzavrel Szeiff.

Viac o téme: NehodaVodičMotorkár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu