Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V osade pri Sabinove sa rozpútala hromadná bitka: Rodiny na seba vytiahli sekery a nože

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB)

SABINOV - Po pondelkovej hromadnej bitke v rómskej osade v obci Jarovnice v okres Sabinov obvinili deväť osôb. Desiatky členov niekoľkých rodín na seba útočili sekerami, nožmi, lopatami či palicami.

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, z porušovania domovej slobody je obvinených sedem mužov, a to 41-ročný Peter, 37-ročný Roman, 41-ročný Marek, 35-ročný Ivan, 20-ročný Lukáš, 32-ročný Ladislav a 39-ročný Štefan. Skupinka vtrhla do dvoch unimobuniek, v prvej napadli 31-ročnú Janu, jeden z nich ju kopol do brucha. Na druhej lopatou rozbili okno, vytiahli von 35-ročného Rémusa a zbili ho. Ranu lopatou a palicou po chrbte dostal aj 20-ročný Richard.

Obvinení sú v cele, za mrežami môžu stráviť jeden až päť rokov. Z ublíženia na zdraví a výtržníctva obvinili 40-ročného Petra a 57-ročného Zdenka. Ako uviedla Migaľová, dvojica napadla 48-ročného Milana, skončil so zranenou hlavou a liečiť sa bude minimálne týždeň. Útočníci skončili v cele aj s návrhom na väzobné stíhanie, hrozí im trest na šesť mesiacov až tri roky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu