Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Tragická nehoda pri Ivachnovej: Miroslav (†52) nezvládol zákrutu, zraneniam na mieste podľahol

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: PZ)

IVACHNOVÁ - Skoro ráno vyhasol život 52-ročného vodiča Audi. Miroslav nezvládol pravotočivú zákrutu a v rýchlosti vyletel mimo cestu. Náraz bol taký silný, že auto zlomilo dva stromy.

Vodič pochádzajúci z Ružomberka viedol osobné motorové vozidlo Audi A8 po diaľnici D1 v smere od Ružomberka na Liptovský Mikuláš. Pri výjazde z diaľnice D1 na obce Partizánska Ľupča a Bešeňová z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom vľavo, zišiel z vozovky, kde narazil do stromov a následne do zvodidiel.

"Pri dopravnej nehode utrpel vodič zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. U nebohého vodiča bude vykonaná pitva. V súvislosti s touto tragickou dopravnou nehodou bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Hmotná škoda bola predbežne vyčíslená na 8500 eur," uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík. Ďalšie okolnosti dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 

Príjazdová cesta z obce Bešeňová na diaľnicu D1 bola z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas priebežne uzatváraná. Policajti cestnú premávku riadili a usmerňovali. Premávka na diaľnici D1 nebola obmedzená.

Na mieste zasahovali bezprostredne po náraze privolaní záchranári. "Muž, žiaľ, utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Viac o téme: AudiStromTragédiaNárazIvachnová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu