Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Výsmech bratislavskej polícii: Medzi ženami sa šíri strach, hovn*man opäť útočil, už 12-ty krát!

Najnovší útok sa odohral na Šancovej ulici v Bratislave
Najnovší útok sa odohral na Šancovej ulici v Bratislave (Zdroj: Foto: Google maps)

BRATISLAVA - Neuveriteľné. Ďalší útok hovn*mana v uliciach Bratislavy. Psychopat vyčíňal v piatok večer v okolí Šancovej ulice. Na ženu zaútočil rovnakým spôsobom ako v predchádzajúcich prípadoch, výkaly jej rozotieral po tvári. Do redakcie sa nám ozvali aj ženy, na ktoré neznámy muž močil. Domnievajú sa, že ide o toho istého psychopata.

Vaše tipy

"Môžem potvrdiť, že prípad sa stal v piatok po 21-vej hodine," informoval hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff a doplnil, že nechutný čin sa odohral na území tretieho bratislavského okresu. Neznámy páchateľ zaútočil zozadu na ženu a výkaly jej vtieral do tváre. Po odpornom čine utekal na neznáme miesto. Vydesená žena udalosť nahlásila na polícii. Pri útoku jej spadli dioptrické okuliare, ktoré neskôr nenašla.

Prípadom sa zaoberá polícia, po páchateľovi intenzívne pátra.  Dnes sme informovali o šiestich prípadoch, do redakcie sa nám ozvali ďalšie napadnuté ženy.

Napadnuté ženy o nechutnom zážitku

1. "Mne sa to stalo tiež pri FTVS okolo pol deviatej večer za bieleho dňa v auguste. Sledoval ma k autu. Keď som nasadla, snažil sa dostať do auta a cez okno mi to votrel do vlasov a tváre. Hneď som vám napísala, aby som upozornila ostatné ženy," uviedla napadnutá čitateľka. Ako ďalej doplnila, najprv si myslela, že ju chce podrezať. Privolala policajtov, ktorí ostali podľa jej slov šokovaní. 

2. "Obraciam sa na vás, kedže z vášho portálu je zrejmé, že je nás viac," začína svoje rozprávanie ďalšia čitateľka, ktorá chce podobne ako ostatné ostať v anonymite. Podobný prípad sa jej stal dňa 4. mája o 17.45 hodine na Svrčej ulici 6, pred základnou školou pre slabozrakých. "Z krovia zozadu vybehol a vytrel mi exkrementy v riadnej dávke medzi nohy, pod sukňu. Potom hneď utekal preč," opísala čitateľka a doplnila: "Prípad som polícii v Karlovej Vsi nahlásila, avšak nespisovali sme žiadnu zápisnicu. Hliadka sa vyjadrila, že som v danom okrsku prvá. Ohlásila som to hlavne preto, lebo miesto činu bolo pred školou a neďaleko je internát Družba, tak aby si nepočkal na iné obete."

Podľa nej išlo o rovnakého páchateľa ako v ostatných prípadoch. "Potvrdzujem aj ja chudého a vysokého chlapa okolo 180 cm, tmavé vlasy. Bol športovo oblečený, hlavu mu zakrývala kapucňa z mikiny." Čitateľka poznačená nechutným zážitkom skonštatovala: "Dosť to berie ľudskú dôstojnosť, a to ani nehovorím o prepade ako takom. Súcitím s každou dámou s podobným zážitkom." 

3. V máji psychopat napadol aj ďalšiu ženu na Riazanskej ulici okolo 16-tej hodiny. "Kráčal za mnou zrejme nejaký čas, kedže si vystihol okamih, keď pri mne v blízkom okolí nikto nebol, prepadol ma zozadu a pošpinil ma po celom tele," opísala desivý zážitok a doplnila: "Z celej situácie som bola tak v šoku, že som sa spamätala až o pár sekúnd, keď som si uvedomila a uvidela, čo sa vlastne stalo, on už behal za bytovku, ktorá bola oproti." Aj podľa jej opisu to bol tmavý chlap s tmavými kratšími vlasmi, vysoký zhruba 175 cm, oblečenú mal béžovú mikinu, béžovú šiltovku a béžové nohavice. "Nebyť dobrých ľudí, ktorí bývali v tom okolí a pomohli mi zmyť to svinstvo zo seba, asi by som zinfarktovala na miesto a najradšej sa prepadla pod zem. Dúfam, že toho psychopata čo najskôr chytia, lebo z prečítaných prípadov sedí, že útočí v Novom Meste a blíži sa do centra."

Páchateľ na ženy močil

4. "Mňa napadol minulú sobotu na Šancovej ulici, keď som vychádzala z požičovne Oscar DVD. Auto som mala zaparkované pred požičovňou. Keď som sa zo strany cesty chcela priblížiť k mojím predným dverám auta, zbadala som pred sebou prikrčeného muža, mysliac si, že vystupuje z auta predo mnou," začala s opisom svojho nepríjemného zážitku ďalšia poškodená čitateľka a pokračovala: "Odrazu som zbadala, že si rozkrok zakrýva bielym mobilom a v tom mi došlo, že ide o sexuálneho devianta. Rýchlo som sa otočila a rozutekala sa. Snažil sa ma zozadu pritlačiť k autu, rukou sa mi podarilo odhodiť ho, ale stihol ma omočiť."

Čitateľka ďalej uviedla, že bola v obrovskom šoku a utekala späť do požičovne. Podľa jej opisu páchateľ meral do 180 cm, bol štíhly, oblečenú mal šedú mikinu s kapucňou a slnečné okuliare. "Nevydal zo seba ani hlas, čo mi bolo čudné. Bol to obrovský šok, nedokážem si ani predstaviť, čo prežívajú ženy, ktoré boli napadnuté exkrementmi. Ide o telesné tekutiny, može byť nielen psychicky chorý, ale aj infekčný. Prípad som nahlásila na polícii až po tom, čo som si prečítala od vás článok," uzavrela napadnutá žena.

5. Nechutnosti sa stali aj ďalšej žene v uliciach hlavného mesta. "Píšem vám po prečítaní článku o psychopatovi, ktorý vyčíňa v uliciach Bratislavy a rozotiera svoje výkaly po tvárach žien. Popravde, myslela som si, že podobný incident sa stal len mne nedávno s kamoškou, keď sme išli z mesta," rozpovedala ďalšia čitateľka. "Asi pred dvoma týzdňami som išla večer s kamarátkou z Obchodnej ulice smerom na Račianske mýto a keď sme prechádzali cez prechod pri Vazovovej, zozadu sa k nám priblížil neznámy muž. Prišiel tak potichu, že sme ani nemali poňatia, že išiel za nami. Bol iba pár centimetrov od nás. Potom som si všimla, že má rozopnuté nohavice a že s "tým" trasie. Začali sme utekať, on sa iba smial. Kamarátka mi potom povedala že má mokrú nohu," opísala čiateľka svoj nepríjemný zážitok a doplnila: "Potom mi došlo, že keď s tým triasol, tak močil. Bolo to nechutné. Hneď som naňho zavolala policajtov. Nenašli ho. Mal oblečené pravdepodobne športové oblečenie, čiernu šušťákovú bundu a čiernu šiltovku." Čitateľka ďalej uviedla: "Na moje prekvapenie som sa dozvedela, že sa to jednej známej stalo tiež, asi pred mesiacom alebo dvoma, keď išla v električke pri Blumentáli, prišiel k nej a začal jej močiť do tváre."

Popis páchateľa

Podľa opisov napadnutých žien je jasné, že psychopat vyčíňa v uliciach hlavného mesta už niekoľko mesiacov. Je približne 175 až 180 cm vysoký, vo veku okolo 30 až 35 rokov. Má normálnu postavu, okrúhlu tvár a krátke vlasy. Na tvári môže mať stopy po škrabancoch.

Akékoľvek informácie k prípadu alebo k páchateľovi oznámte polícii na bezplatnom telefónnom čísle 158.

 

 

 

 

Viac o téme: ŽenyVýkalyútok Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu