Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Roman (37) narazil do stromu, otočilo ho a vymrštilo: Tachometer ukazoval rýchlosť 120 km/hod!

Dopravná nehoda v Trnovci nad Váhom Zobraziť galériu (3)
Dopravná nehoda v Trnovci nad Váhom (Zdroj: Foto: polícia)

TRNOVEC NAD VÁHOM - Hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda sa stala včera popoludní v Trnovci nad Váhov v šalianskom okrese. Roman (37) neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam. Nasledoval prudký náraz, auto sa niekoľkokrát otočilo, buchlo do stromu a skončilo opäť na ceste. Muža previezli do nemocnice vrtuľníkom.

"37-ročný vodič VW Golf pri predchádzaní autobusu pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a po zaradení sa do svojho jazdného pruhu zišiel na krajnicu. Následne strhol riadenie, aby sa dostal späť na vozovku. Vozidlo sa však stalo neovládateľným, dostalo sa do šmyku, niekoľkokrát sa otočilo a odhodilo ho do stromu a následne späť na vozovku," opísala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková.

Roman musel ísť veľmi rýchlo, pretože po nešťastí sa tachometer v aute zastavil na rýchlosti 120 km/hod. 

Roman (37) narazil do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Vodič autobusu okamžite privolal záchranárov. Zranený muž za volantom VW Golf pri nehode utrpel rôzne zlomeniny a tržné rany. "Muž bol pri vedomí, mal podozrenie na vnútrolebkové poranenie, vrtuľníkom sme ho transportovali do nitrianskej nemocnice," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel.

Roman (37) narazil do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Na golfe vznikla pri nehode škoda za viac ako 2,5 tisíc eur. V havarovanom aute boli aj dva psy, skončili v nitrianskom útulku. "Miera zavinenia nehody, ako aj jej presné okolnosti sú predmetom vyšetrovania šalianskej polície," doplnila policajná hovorkyňa. Na mieste nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého posudok pomôže odhaliť presné príčiny havárie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu