Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Tragédie pri Nitre: Zomreli dvaja muži (†29,30) a Kristína (†29) s nenarodeným dieťatkom!

 Havarovaný vrak Zobraziť galériu (5)
Havarovaný vrak (Zdroj: Foto: polícia)

NITRA – Rodina, priatelia, ale aj široká verejnosť je otrasená z nešťastia, ktoré sa stalo v utorok večer na ceste medzi Vrábľami a Telincami. Pri dopravnej nehode prišli o život až traja ľudia a nenarodené dieťatko. Kristína (†29), ktorá auto riadila, zrejme nezvládla rýchlosť, havarovala a ďalšia zbytočná tragédia bola na svete.

Bol večer, vozovka mokrá po daždi. "Po prejazde pravotočivej zákruty pravdepodobne neprispôsobila rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a vlastnostiam vozovky a vozidlo sa dostalo do šmyku. Auto vyšlo z cesty vpravo, kde narazilo do smerového stĺpika a následne strešnou časťou do stromu," informovala hovorkyňa nitrianskych policajtov Renáta Čuháková. Strom doslova zlisoval auto, posádka nemala prakticky žiadnu šancu.

FOTO Tragédie pri Nitre:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

V aute smrti bola Kristína so svojím kamarátom Martinom (†29) a expriateľom Ľubošom (†30). Kamaráti sa vracali z brigády, na ktorej boli v Nýrovciach, domov za blízkymi. Opravovali tam komín. Kristína pracovala ako čašníčka v pohostinstve vo Vinohradoch nad Váhom, odkiaľ pochádzal Martin.  

FOTO Tragédie pri Nitre:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Kristína obľubovala rýchlu jazdu

Podľa známych bola nebohá žena dobrou vodičkou, no často šliapla na plyn. Na miesto nešťastia dorazili okamžite privolaní záchranári. Mužom už nedokázali pomôcť, Kristínu previezli do nitrianskej nemocnice. Ešte chvíľu bojovala, no zraneniam podľahla.

„Ľuboš išiel Kristínke a Martinovi pomôcť s opravou komína,“ povedala pre denník Plus jeden deň Ľubošova mama. Podľa rodičov a strýka bol veľmi šikovný a komu mohol, tomu pomohol.

Ako ďalej uviedla, jej syn s Kristínou kedysi chodili, rozišli sa, ale ostali výborní priatelia. Myslí si, že Martin, ktorý zahynul spolu s nimi, mohol byť otcom dieťatka. „Deň pred strašnou nehodou mi Ľuboško volal. Bol veľmi šťastný a povedal mi - mami, nebudeš mi veriť, Kristínka je tehotná. Ešte aj ju som počula, ako kričí – teta, veľmi sa na bábätko tešíme,“ spomína Ľubošova mama so slzami v očiach. To bolo naposledy, čo počula milovaného syna. V utorok večer jej zazvonili policajti o oznámili najkrutejšiu správu.  

FOTO Tragédie pri Nitre:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Prípadom sa zaoberá polícia

Príčiny dopravnej nehody a mieru zavinenia zisťuje nitriansky vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície. V tejto súvislosti už vedie trestné stíhanie vo veci pre trestný čin usmrtenia. Na mieste bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy, ktorého znalecký posudok pomôže odhaliť príčiny a bližšie okolnosti tragédie

FOTO Tragédie pri Nitre:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu