Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hororová búračka po nočnej žúrke: Jozef vpálil Mercedesom do domu, Pavol († 34) zomrel!

Nezodpovedný Jozef určite ľutuje smrť kamaráta, ktorú sám zavinil. Zobraziť galériu (8)
Nezodpovedný Jozef určite ľutuje smrť kamaráta, ktorú sám zavinil. (Zdroj: PZ)

TURČEK - V nedeľu ráno v obci Turček v okrese Turčianske Teplice stala tragická nehoda. Trojica mladých mužov celú noc oslavovala v miestnom bare, nadránom sa ale rozhodli ísť domov autom aj napriek tomu, že boli všetci značne pod vplyvom alkoholu. Vodič stratil vo vysokej rýchlosti kontrolu nad vozidlom, prechádzal z jednej strany cesty na druhú.

Následne so svojím luxusným Mercedesom ML a vrazil do rodinného domu a prevrátil sa na strechu, pričom celá posádka utrpela zranenia hlavy. Jeho 34-ročný spolujazdec na mieste zomrel, v aute pri tom boli aj jeho bratia. Podľa svedkov bolo šťastie, že sa v tom čase na tomto úseku vozovky nikto nenachádzal, keďže touto cestou chodia ráno na vlak.

Fotografie z miesta tragickej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Polícia namerala nezodpovednému vodičovi Jozefovi 1,7 promile alkoholu v krvi. Následne ho spolu s trojicou kamarátov odviezli s ľahkými zraneniami do nemocnice, jeho priateľovi Pavlovi, ktorý pracoval v Čechách však už nebolo pomoci. V aute sa viezli aj dva Pavlovi bratia.

Fotografie z miesta tragickej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Jozef (34) momentálne sedí v cele predbežného zadržania, aby ho mohli vypočuť. Vinník tragédie je vedúcim vo vojenských skladoch, podľa svedkov si dával dohromady svoj život, mal si dokonca kupovať pozemok práve v osudnej dedine.

Známi zhodne tvrdia, že Jozef nič podobné predtým nerobieval, pod vplyvom alkoholu si za volant nesadal. Majitelia domu neboli schopní o hroznej tragédii hovoriť.

Fotografie z miesta tragickej
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu