Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Záhada pri Čadci objasnená: Mŕtvy (†27) v prevrátenej Fábii bol vodičom!

V tejto Fábii vyhasol život mladíka Zobraziť galériu (4)
V tejto Fábii vyhasol život mladíka (Zdroj: HaZZ v Žiline)

KRÁSNO NAD KYSUCOU - Okolo dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes skoro ráno v meste Krásno nad Kysucou neďaleko Čadce, sa vynáralo množstvo otáznikov. V priekope objavili Fábiu a v nej mŕtve telo muža (†27). Spočiatku nebolo isté, kto auto šoféroval a špekulovalo sa o tom, že vodič mohol z miesta nehody ujsť. Policajné vyšetrovanie však ukázalo, že všetko bolo inak.

Podľa polície vodič Fábie smeroval po ceste druhej triedy od mesta Krásno nad Kysucou na obec Zborov nad Bystricou, keď z ničoho nič vyletel z cesty. "Pri prechádzaní ľavotočivej zákruty, z doposiaľ presne nezistených príčin, prešiel s vozidlom mimo cestu vpravo, kde narazil do odvodňovacieho kanála a následne sa vozidlo prevrátilo na strechu," uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Záhada pri Čadci objasnená:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ v Žiline)

V prevrátenej Fábii našli zakliesnené telo 27-ročného muža. Hasiči mu poskytli prvú pomoc, no bolo už neskoro. Z vraku vytiahli už len jeho bezvládne telo. "Hasiči usmrtenú osobu vyslobodili z vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia a havarované vozidlo vytiahli na vozovku," uviedla Miroslava Ondrichová, hovorkyňa KR HaZZ v Žiline. Mladík pri náraze utrpel devastačné zranenia. Vo vraku auta hasiči nikoho ďalšieho nenašli.

Prvotné špekulácie hovorili o tom, že nebohý mladík bol spolujazdcom a vodič z miesta ušiel. Nakoniec sa však ukázalo, že za volantom Fábie sedel práve on a od nehody ušiel spolujazdec. "24 ročný spolujazdec z miesta nehody odišiel a následne bol vypátraný policajnou hliadkou," dodal Moravčík. Polícia prípad naďalej prešetruje.

Záhada pri Čadci objasnená:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: HaZZ v Žiline)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu