Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivé pozadie smrti malej Jessicy (†5) na Nový rok: Zomrela kvôli samovrahovi?

Hrozivú zrážku neprežil Roland (†32) a len päť ročná Jessica Zobraziť galériu (6)
Hrozivú zrážku neprežil Roland (†32) a len päť ročná Jessica (Zdroj: Foto: Facebook)

BORSKÝ MIKULÁŠ – Obrovská tragédia, ktorá sa stala v prvých hodinách Nového roka, otriasla celým Slovenskom. Z pozadia hrozivej autonehody doslova mrazí. O štvrtej ráno pri Borskom Mikuláši do auta, v ktorom sedela mladá rodinka, čelne narazil profesionálny hasič Roland (†32). V okolí sa povráva, že chcel spáchať samovraždu. Rozhodol sa takto kruto v rýchlosti naraziť do oproti idúceho auta, aby skoncoval so svojim životom? Pri desivej zrážke však prišli mladí rodičia o svoj poklad. Zomrela im dcérka Jessica (†5).

Pár hodín pred obrovským nešťastím sa mal profesionálny hasič Roland (†32) zdržiavať v klube v blízkosti Šaštína. Roland bol vtedy mimo služby a podľa očitých svedkov sedel pri bare sám a popíjal. Zhovorčivý veľmi nebol, no z barmanom sa pustil do reči. Z jeho slov s odstupom času doslova mrazí. Ako uvádza denník Plus jeden deň, Roland mal barmanovi povedať: „Opi ma alebo zabi. Už nemám dôvod žiť.“ Tieto slová veľa napovedajú o Rolandovom rozpoložení a možných desivých pohnútkach.

Desivé pozadie smrti malej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Nevedno kedy sa Roland z baru pobral, no podľa známych sadol do bordovej Škody Octavie a vyrazil. V Borskom Mikuláši mal vysadiť svojho kamaráta a pokračovať v ceste. Namierené mal do Kútov za kamarátmi a kolegami na hasičskú stanicu. Tam však už nedorazil.

Desivé pozadie smrti malej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Za Borským Mikulášom totiž v obrovskej rýchlosti čelne narazil do oproti idúceho VW Golf, v ktorom bola mladá rodinka z tejto obce. Šoférovala tehotná Gabriela (28). V aute bola spolu so svojim manželom Milanom (30) a ich len päťročnou dcérkou Jessicou. Dievčatko, žiaľ, utrpelo ťažké zranenia, ktorým v nemocnici podľahlo. Otca Milana prepustili po ošetrení domov, mal narazený hrudník. Matku Gabrielu, ktorá je v siedmom mesiaci tehotenstva, previezol vrtuľník do bratislavskej nemocnice na Antolskej ulici: „Pacientka je fyzicky v poriadku, plod je vitálny,“ uviedla pre denník hovorkyňa univerzitnej nemocnice Petra Stano Maťašovská.

Desivé pozadie smrti malej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Doteraz nie je známe, čo bolo príčinou smrti malého dievčatka. V aute sa totiž nachádzala aj detská autosedačka, v ktorej mala Jessica počas hrozivej autonehody sedieť. Až policajná expertíza určí, či bolo dievčatko aj pripútané.

„Obom vodičom bola odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu, výsledky polícia zatiaľ nemá. Príčiny a okolnosti dopravnej nehody naďalej vyšetrujeme,“ uviedla hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.

Desivé pozadie smrti malej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: tv joj)

Tachometer Rolandovho auta sa mal podľa medializovaných informácií zastaviť až na hodnote 110 km/hod. Hrozivá nehoda sa mala stať na neosvetlenej ceste len sto metrov od železničného priecestia. Miestni ľudia hovoria, že Roland chcel spáchať samovraždu. Isté je však, že pri desivej zrážke zahynul nevinný anjelik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu