Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálny čin: Pri Liptovskom Mikuláši našli dobodaného taxikára, zraneniam podľahol!

Muž zraneniam podľahol Zobraziť galériu (3)
Muž zraneniam podľahol (Zdroj: foto: tv joj)

DÚBRAVA – Otrasné! V kaluži krvi našli v noci zo soboty na nedeľu dobodaného 47–ročného taxikára Ivana. Ešte javil známky života, no žiaľ, stalo sa najhoršie a muž do príchodu záchranky zomrel.

Obrovské nešťastie sa stalo v okrese Liptovský Mikuláš pri obci Dúbrava. Podľa TV Joj, v chatovej oblasti uvideli okoloidúci cez cestu skrížené auto. O niečo ďalej ležal na zemi zakrvavený muž. Zhrození privolali záchranku. Žiaľ, už mu nikto nedokázal pomôcť, do príchodu záchranárov taxikár Ivan zomrel. Na bruchu mal ranu od bodnutia, z ktorej zrejme vykrvácal.

Brutálny čin: Pri Liptovskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

„V katastrálnom území obce Dúbrava v okrese Liptovský Mikuláš zomrel násilnou smrťou v noci zo soboty na dnes v chatovej oblasti 47-ročný muž,“ informovala hovorkyňa žilinských policajtov Jana Balogová.

Nebohý muž mal auto Škoda Octavia, ktoré nadobudol len nedávno a kde sa zrejme brutálny incident odohral. Bol to jeho taxík a údajne v ňom našli krv. „Muž mal bodnorezné poranenia. Obhliadajúci lekár uviedol, že zranenia mu spôsobila iná osoba,“ doplnila Balogová.

Brutálny čin: Pri Liptovskom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tv joj)

"Neviem, či poviem dobre, ale pripíšem to možno drogám," hovorí pre TV Joj taxikár Tibor. Svojho kolegu Ivana videli taxikári pred železničnou stanicou na parkovisku večer o pol jedenástej. A už o hodinu sa stala obrovská tragédia. Polícia okamžite po prijatí oznámenia rozbehla rozsiahle pátranie, aby zistila, aké boli okolnosti smrti a kto muža zabil. „Na základe pátrania skončili v nedeľu popoludní v rukách polície dvaja podozriví muži,“ povedala hovorkyňa.

Podľa polície mali aj tretieho komplica, po ktorom naďalej pátrajú. „Polícia momentálne pokračuje vo vykonávaní procesných úkonov dôležitých pre zabezpečenie dôkazov a obvinenie,“ uzavrela Balogová.  Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy.

V Ivanovej Octavii sa našla jeho peňaženka, mobil aj osobné veci. Vražda kvôli lúpeži je tak málo pravdepodobná.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu