Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krvavý útok pri Čadci: Jane (35) zaťal mačetou do hlavy, zasiahol aj mozog!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: int)

VYSOKÁ NAD KYSUCOU - Pokus o vraždu? Vo Vysokej nad Kysucou sa dnes skoro ráno odohrala krvavá dráma. Janu (35) tam mal takmer na smrť dorezať vlastný manžel, ktorý jej ostrou mačetou zaťal do hlavy tak silno, že jej zasiahol aj mozog. Žena musela ihneď podstúpiť operáciu.

Z domu vo Vysokej nad Kysucou sa krátko pred 7:00 ráno ozýval silný krik. Janu mal údajne vlastný manžel napadnúť mačetou, ktorou jej mieril najmä na hlavu. Žene však pri snahe o záchranu dorezal aj ruky. "Žena utrpela sečné zranenia v oblasti hlavy, bola prevezená do nemocnice v Čadci," uviedol hovorca záchranárov Boris Chmel.

Dorezaná žena bol pri vedomí, no po prevoze musela ísť ihneď pod nôž. Rany totiž zasiahli aj mozog. "Pacientka má závažné poranenia hlavy a mozgu ako aj tržné poranenia horných končatín. Práve podstupuje operačný zákrok na oddelení úrazovej chirurgie," povedal pre Topky Martin Šenfeld, riaditeľ  Kysuckej nemocnice s poliklinikou Čadca.

Čo presne sa v dome stalo a či na Janu skutočne útočil manžel, zatiaľ ostáva záhadou. Polícia k prípadu bližšie informácie neposkytuje. "V súčasnej dobe na mieste vykonávame prvotné procesné úkony a z uvedeného dôvodu nie je možné poskytnúť k udalosti bližšie informácie," informoval hovorca žilinských policajtov Radko Moravčík. Jana má s manželom vychovávať dve deti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu