Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otrasné! Štefan (43) zneužíval dcéru (14) a jej kamarátku (10): Odsedí si 6 rokov

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: photl.com)

TRENĆÍN - Okresný súd v Trenčíne odsúdil zvrhlého Štefana (43) na šesť rokov basy za otrasné skutky, ktoré spáchal na svojej vtedy len štrnásťročnej dcére a jej desaťročnej kamarátke. Bývalý boxer ich sexuálne zneužíval najhoršími spôsobmi. S prokurátorom sa dohodol, sudca dohodu schválil, odsedí si šesť rokov.

Polícia komentovať zverstvá, ktoré Štefan (43) na dievčatách páchal, vzhľadom na ich maloletosť nechcela. Na povrch však vyšli informácie, že muž dievčatá zneužíval vo vlastnom byte. Susedia tvrdia, že sa z neho často ozýval hlasný krik, no nik nezasiahol. Po tom, čo zverstvá za dverami bytu vyšli najavo, Štefan skončil v policajnej cele, odkiaľ poputoval do väzby.

Muž sa sexuálne ukájal a zvrhlosti praktikoval na svojej vtedy len 14-ročnej dcére od jej dvanástich rokov. Niekoľko mesiacov zneužíval aj jej 10-ročnú kamarátku. Podľa našich informácií mu nešlo o normálny sex, ale najmä o otrasné nechutnosti. Dievčatá nútil k rôznym sexuálnym praktikám od orálnych až po análne. Jeho dcéra už nedokázala znášať otrasné skutky páchané na nej a jej mladšej kamarátke, ohlásila to na polícii.

Ako uviedla TV Joj, pôvodne si mal bývalý boxer odsedieť dvanásť rokov. No s prokurátorom sa dohodol a pristúpil na dohodu o vine a treste, ktorú mu súd schválil. Ku všetkým ohavnostiam sa priznal, a tak si odsedí polovičný trest - šesť rokov. Predseda senátu Okresného súdu v Trenčíne povedal: "Uznáva sa vinným, za to sa odsudzuje na úhrnný trest odňatia slobody vo výmere šesť rokov nepodmienečne."

Sexuálny zvrhlík ani v minulosti nebol žiadne neviniatko. Pre políciu ide o známu firmu: "Štefan nám nie je neznámy. V minulosti bol už niekoľkokrát stíhaný za násilnú a majetkovú trestnú činnosť," uviedla pre Topky Elena Antalová, hovorkyňa trenčianskych policajtov.

Zo súdu odchádzal Štefan nakoniec spokojný. Čaká ho sexuologické liečenie. Rozhodnutie súdu je definitívne právoplatné a nie je možné voči nemu podať sťažnosť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu