Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Horor v opustenom dome na východe: Dievča (13) vyzliekli, zviazali a väznili celý deň!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: deviantart.com, SITA)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Malé odreniny, no o to väčšia celoživotná trauma! Len 13-ročné dievčatko zo Žehry začiatkom týždňa prežívalo hrozivé scény ako vystrihnuté z hororového filmu. Začalo to prepadom na ulici, pokračovalo únosom a skončilo väznením v opustenom dome. Dvaja grázli, ktorí jej toto peklo pripravili, majú pritom iba 14 a 15 rokov.

V pondelok (24. júna) dievčatko zo Žehry okolo 20-tej prechádzalo po ulici v Starej osade, keď  k nej zrazu pristúpili dvaja tínedžeri a chceli jej ukradnúť mobil z ruky. Ona im ho však odmietla dať, čo chlapcov vyburcovalo k brutálnemu útoku. "Následne ju jeden z páchateľov chytil za vlasy, druhý za ruky a odtiahli ju násilím do rozostavaného domu," uviedol košický policajný hovorca Alexandre Szabó.

V dome bezbrannej školáčke mobil z ruky vytrhli a vyzliekli jej sveter, ktorý roztrhali. Po tom ju zvalili na zem, zviazali jej ruky, nohy a nakoniec aj ústa, aby nemohla kričať. "Takto zviazanú ju nechali ležať na zemi," dodal Szabó. Z domu ušli a dievčatko nechali bez pomoci dlhých 21 hodín, našli ju tam až v utorok okolo 17:00.   

Mala odreniny a pomliaždeniny na oboch zápästiach. Spišskonovoveskí policajti krátko na to podozrivých tínedžerov zadržali a vypočuli ich. Vyšetrovateľ teraz zhromažďuje všetky dôkazy a na hrôzostrašnom prípade intenzívne pracuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu