Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Humenné terorizuje onanista: Penis vytiahol pred školákmi aj policajnou stanicou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: yle.fi)

HUMENNÉ - Pritvrdil! Zvrhlý muž, ktorý už niekoľko dní straší deti i rodičov v Humennom, udrel znova. Od materských a základných škôl prešiel do centra mesta a bez akýchkoľvek zábran sa uspokojuje pred okoloidúcimi ženami. Onanista zatiaľ nikomu neublížil, no sexuologička varuje, že jeho vyčíňanie sa môže stupňovať. Informovala o tom Tv JOJ.

Na podozrivého zvrhlíka z Humenného pred pár dňami upozornili rodičia žiačok, ktoré si mal obzerať a masturbovať pred nimi. Za takéto vyčíňanie mu hrozí basa, čo veľmi dobre vie, no v onanovaní napriek tomu pokračuje a nedávno pritvrdil. Od základných a matreských škôl prešiel do mesta.

Pred očami desiatok okoloidúcich, najmä ženského pohlavia, sa opäť uspokojoval, a keď svoje chute naplnil, sadol na bicykel a ušiel. Zrejme na protest neváhal onanovať dokonca ani neďaleko sídla polície."Toho istého podozrivého muža videli pred základnou školou a v blízkosti budovy mestskej polície aj tento týždeň. No keďže je na bicykli, zakaždým sa mu podarí ujsť," povedal zástupca náčelníka Vladimír Kocan.

Policajti sú zúfalí a onanista naďalej veselo terorizuje mesto. Od minulého týždňa dokonca zvýšili v okolí škôl hliadkovú činnosť, no zvrhlík naďalej uniká. Keď aj sa ho podarilo niekomu pri onanovaní vyrušiť, vyhováral sa, že sa len potreboval vymočiť.

Zaujímavé je, že zvrhlík doposiaľ onanoval každé ráno približne v rovnakom čase a vždy pri základnej škole. Naposledy sa však odhodlane predvádzal aj v meste. Napriek tomu, že muž svojím uspokojovaním nikomu neublížil, podľa sexuologičky Danice Caisovej sa jeho nevhodné správanie môže stupňovať a vyvolať problémy. "S jedlom rastie chuť, on naberie odvahu a nedá sa vylúčiť, že bude pokračovať," vysvetlila. Polícia už prípad odstúpila do trestného konania na humenské oddelenie PZ ako podozrenie z trestného činu výtržníctva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu