Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Nevydarená policajná streľba v Hlohovci: Odrazená guľka zasiahla nevinnú ženu do pŕs!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HLOHOVEC – Policajný zásah vyvrcholil streľbou! Keď dnes dopoludnia policajti vykonávali domovú prehliadku v jednom z rodinných domov v Hlohovci, na dvore sa strhla streľba. Na mužov zákona totiž zaútočil agresívny pes, ktorého museli zneškodniť. Úlomok z guľky sa však nešťastne odrazil aj do majiteľky (41) domu, keď sa snažila psa uchrániť. Našťastie však išlo len o povrchové zranenie a ženu previezli do nemocnice.

Policajti v Hlohovci preverovali podozrenie zo šírenia detskej pornografie. Keď vstúpili na pozemok rodinného domu, spozoroval ich mladík (21), ktorý sa pred nimi snažil ujsť smerom do záhrady. Ďaleko však nezašiel. „Policajti ho zadržali, avšak pre tým zahodil na zem pravdepodobne omamné látky,“ informoval trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

V tom však mužom zákona skrížil cestu agresívny pes, ktorý na nich zaútočil. Policajti vytiahli zbrane a psa niekoľkými ranami zneškodnili. Pri treťom výstrele však jeden z úlomkov zasiahol aj majiteľku domu, ktorá sa snažila psa ochrániť. Ako nás informoval hovorca záchranárov Boris Chmel, žena utrpela povrchové zranenie v oblasti hrudníka a bola prevezená do trnavskej nemocnice.

Či zasahujúci muži reagovali adekvátne, polícia preverí. „Postup zasahujúcich policajtov bude preverený,“ dodal Hanus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu