Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nehoda pri Veľkom Krtíši: Auto so 6 osobami havarovalo, vodič nafúkal!

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania Zobraziť galériu (3)
Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania (Zdroj: PZ)

VEĽKÝ KRTÍŠ - Polícia vo Veľkom Krtíši vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes ráno (14.10.) krátko po 5.00 hodine, na ceste medzi obcami Veľké Straciny a Malý Krtíš.

Vodič z Kiarova (25), na osobnom motorovom vozidle Škoda Felícia, v pravotočivej zákrute z doposiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, zišiel mimo cestu, kde narazil do stromu. Vodič a spolujazdkyňa z Kosíh nad Ipľom (16), ktorá sedela na zadnom sedadle, utrpeli ťažké zranenia. Ďalší traja spolujazdci na zadných sedadlách vo veku 17, 20 a 23 rokov, sa pri nehode ľahko zranili.Spolujazdec (22) sediaci na prednom sedadle sa pri nehode nezranil.

Vzhľadom na zranenia, ktoré vodič pri nehode utrpel, bola u neho vykonaná dychová skúška na alkohol po viac ako 1,5 hodine po nehode. Výsledok bol pozitívny, namerali mu viac ako 1 promile. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví a dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu