Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zbytočná smrť motocyklistov (†16, †31) v Turanoch a Zákamennom: Nemali prilby!

Ďalšie okolnosti a príčiny tragických dopravných nehôd sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania
Ďalšie okolnosti a príčiny tragických dopravných nehôd sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania (Zdroj: PZ)

TURANY/ZÁKAMENNÉ - V sobotu 30. júna popoludní došlo na miestnej komunikácii v obci Turany, okres Martin, k vážnej dopravnej nehode.

Vodič (43) viedol osobné motorové vozidlo Ford po miestnej komunikácii. Pri prejazde križovatkou sa z doposiaľ nezistených príčin zrazil s motocyklom Aprilia bez evidenčného čísla, ktorý viedol muž (31). Pri dopravnej nehode utrpel motocyklista zranenia nezlučiteľné so životom a jeho spolujazdec (29) zranenia ťažké. Motocyklista ani jeho spolujazdec nemali na hlave riadne upevnenú ochrannú prilbu.

K tragickej dopravnej nehode došlo v sobotu 30. júna vo večerných hodinách na miestnej komunikácii v obci Zákamenné, okres Námestovo. Vodič (16) viedol motocykel Kawasaki bez evidenčného čísla po miestnej komunikácii. Pri prejazde miernej ľavotočivej zákruty so stúpaním, z doposiaľ presnene nezistených príčin, zišiel mimo komunikáciu vpravo, v smere svojej jazdy, do odvodňovacieho kanála, kde narazil. Pri dopravnej nehode utrel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Ani v tomto prípade nemal motocyklista na  hlave riadne upevnenú ochrannú prilbu.

Ďalšie okolnosti a príčiny tragických dopravných nehôd sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu