Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pocisková plakala: Ďalšia hospitalizácia! Bolestivé zákroky!

Nela Pocisková Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková

MOSKVA/BRATISLAVA – Museli ju previezť do inej nemocnice! Zdravotné problémy mladej speváčky Nely Pociskovej (18) v ruskej metropole nabrali na obrátkach. Bude môcť zajtra s Kamilom Mikulčíkom (31) reprezentovať Slovensko ?

Po tom, ako Nelu Pociskovú náhle hospitalizovali koncom minulého týždňa kvôli zápalu ucha, ju včera v ranných hodinách previezli do iného zariadenia. „Išli sme do najlepšej kliniky, ktorá je vyhradená pre diplomatov a zahraničných klientov,“ povedal nám speváčkin manažér Ján Ďurovčík, ktorý po nedeľňajšom Let´s Dance odletel do Moskvy.

„Zápal nezasiahol iba ucho, ale aj mandle. Doktori jej nemôžu nasadiť antibiotiká, pretože by jej to mohlo ohroziť hlasivky. Musela preto absolvovať bolestivý zákrok. Hadičkami jej cez nos a ústa vyčistili dutiny. Neubránila sa slzám,“ prezradil pre topky.sk známy choreograf.

Nelin problém je v tom, že už do Ruska prišla s prechodeným zápalom. Na Slovensku totiž nemala čas, aby sa úplne vyzdravela. Dôvod? Pred odletom do Moskvy bola v neustálom pracovnom nasadení. „Potom ju ofúkla klíma a vyrazilo jej to najviac na ucho,“ dozvedáme sa od Ďurovčíka.

V súvislosti s nepríjemnou situáciou sme chceli vedieť, či nie je ohrozené Neline zajtrajšie vystúpenie na Eurovision Song Contest. „Zatiaľ jej doktori nariadili hlasový pokoj. Musí byť v posteli a nesmie rozprávať. Včerajšie prvé semifinálové kolo preležala v posteli. Uvidíme, ako sa bude cítiť v priebehu dnešného dňa,“ povedal nám Ďurovčík.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu