Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bezdedu žerú Nemci, Španieli aj Gréci!

Tomáš Bezdeda Zobraziť galériu (13)
Tomáš Bezdeda

BRATISLAVA - Dostáva sa mu medzinárodnej lásky, podpory a uznania! Spevák Tomáš Bezdeda (24) si po dospievaní piesne Každý z nás v Eurovízii rozšíril rady fanúšikov. A to nielen u nás, ale aj v zahraničí! „Go Bezdeda, go to Russia,“ píšu jeho priaznivci z Nemecka, Španielska, či Grécka.

Spevácke relácie mu jednoducho sedia! Tomáš Bezdeda, ktorý zvíťazil v piatkovom priamom prenose Eurovízie ukázal, že „bezdedománia“ je späť. Po postupe do slovenského finále, kde ho posunulo divácke SMS hlasovanie, sa mu rady fanúšikov opäť zväčšili. A nielen doma, ale aj v cudzine.

Na mnohých diskusných zahraničných fórach ohľadne Eurovízie Bezdedu chvália, podporujú a držia mu palce. Slovami „Go Bezdeda, go to Russia“ prejavujú túžbu, aby práve on postúpil do moskovského finále.

Topky.sk sa preto sympatického speváka spýtali, čo hovorí na to, že má takú veľkú podporu aj mimo Slovenska. „Nevedel som o tom, že ľudia za hranicami to takto sledujú. Bol som z toho prekvapený a strašne ma to potešilo. Dokonca so mnou robil na základe toho rozhovor aj nemecký novinár,“ prekvapene, ale s radosťou v hlase povedal spevák a dodal: „Je to úplne iný pocit, že aj za hranicami vám niekto fandí.“

Už 8. marca, na kedy je naplánované finále slovenskej Eurovízie, sa dozvieme, ktorý z finalistov nás bude v Rusku reprezentovať. Možno to bude práve Tomáš Bezdeda. Nechajme sa prekvapiť.



Tomáš Bezdeda sa teší veľkej obľube v Nemecku. Dokonca s ním robil rozhovor aj istý nemecký novinár.

Bezdedu žerú Nemci, Španieli
Zobraziť galériu (13)



Na španielskom fóre k Eurovízii tiež vychvaľujú nášho speváka.

Bezdedu žerú Nemci, Španieli
Zobraziť galériu (13)



Ani Grékom nie je ľahostajný. Aj ich zaujala pieseň, ktorú zaspieval v Eurovízii.

Bezdedu žerú Nemci, Španieli
Zobraziť galériu (13)

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu