Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdny herec (72) v spoločnosti so SEXI manželkou (50): Červené MINI, ale… Ej, do očí sa jej nepozriete!

Ron Perlman má naozaj krásnu manželku. Zobraziť galériu (2)
Ron Perlman má naozaj krásnu manželku. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V pondelok sa v Los Angeles konala premiéra filmu Air. Slávnostné uvedenie novinky si nenechalo ujsť obrovské množstvo svetových hviezd. Medzi nimi aj herec Ron Perlman (72), ktorému spoločnosť robila o 22 rokov mladšia manželka Allison Dunbar (50). A vyzerala božsky... V červených minišatách sa jej do očí nikto nepozrel!

Hoci sa film Air, ktorý režíroval Ben Affleck, dostane do slovenských kín až 5. apríla, v USA už svoju slávnostnú premiéru mal. Prebehla v pondelok v Regency Village Theatre. A pozvaní boli všetci, čo v šoubiznise niečo znamenajú. Nechýbal napríklad ani Ron Perlman, ktorého verejnosť vníma predovšetkým ako komiksového Hellboya. 

72-ročného herca v spoločnosti sprevádzala jeho o 22 rokov mladšia manželka Allison Dunbar. A hoci bol Ron štýlovo nahodený, jeho najväčšou ozdobou bola práve ona. Zvodná blondínka mala na sebe rafinované minišaty v červenej farbe, ku ktorým doladila aj rúž na perách. No ten si všimol len málokto - kvôli jej bujnému dekoltu jej totiž nikto od krku vyššie nepozrel. 

Hviezdny herec (72) v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Ron PerlmanAllison Dunbar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu