Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda seriálu Glee v STRACHU o syna (2): V nemocnici s desivým problémom… Prosby o modlitby!

Lea Michele prežívala chvíle obrovského strachu. Zobraziť galériu (6)
Lea Michele prežívala chvíle obrovského strachu. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Lea Michele (36), ktorú slovenskí diváci vnímajú predovšetkým vďaka muzikálovému seriálu Glee, prežívala v týchto dňoch veľmi ťažké chvíle. So svojím len 2-ročným synčekom Everom totiž skončila v nemocnici. Mal vraj desivé zdravotné problémy... Fanúšikov prosila o modlitby!

Herečku Leu Michele si televízni diváci môžu pamätať ako Rachel Berry zo seriálu Glee, ktorý sa natáčal v rokoch 2009 až 2015. Aktuálne tmavovláska pôsobí predovšetkým ako muzikálová herečka na Broadwayi a v neposlednom rade je mamou 2-ročného syna Evera. 

A práve kvôli nemu v týchto dňoch išlo úplne všetko, vrátane divadla, bokom. Herečka sa na sociálnej sieti Instagram ospravedlnila fanúšikom, že nevystúpi v muzikáli Funny Girl, pretože sa so svojím synčekom nachádza v nemocnici. „Je mi to veľmi ľúto, ale bohužiaľ dnes nebudem vo Funny Girl,“ napísala Michele. 

Hviezda seriálu Glee v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.M.)

Na zábere bolo vidieť chlapčeka, ako ho mama drží za rameno. „Sme v nemocnici s naším synom a riešime desivý zdravotný problém, kvôli ktorému tu musím byť,“ vysvetlila Lea a v závere poprosila všetkých o modlitby za lásku a silu. Viac informácií o zdravotnom stave malého Evera neuviedla. 

Chlapček prišiel na svet v auguste 2020 po veľmi náročnom tehotenstve. Herečka totiž začala veľmi krvácať. Celý prvý trimester preto strávila na lôžku. Ďalšie vyšetrenia odhalili veľa potenciálnych problémov, až v neskoršom štádiu tehotenstva Lea zistila, že je dieťa zdravé. 

Herečka tiež netají fakt, že s manželom by synovi radi dopriali súrodenca, no tiež priznala, že ich snahy sa viackrát skončili zlomeným srdcom. „Verím, že Boh nám dopraje ďalšie, keď bude správny čas,“ povedala Michele pred časom svojim fanúšikom na sociálnych siaťach.

Viac o téme: Lea MicheleGlee
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu